Sunday, March 2, 2008

Eppy Besday Mak...

Ari nie 01 Mac 2008, merupakan ulangtahun kelahiran insan yang paling cD sayang. Tanpa insan ini cD x mampu untuk melihat dunia dan berada ditahap mana cD bertapak sekarang...

Happy Birthday Mak, cD cayang mak... Mak menyambut ulang tahun yang ke-53 tahun nie. cD sentiasa mendoakan kebahagian & kesihatan untuk mak dan abah. Semoga kita sentiasa hapi dan bahagia satu family, Amin...

Macam biasa tiap-tiap kali sambut besday, tugas cD adalah menyediakan "kek". My brother n sister lak masing-masing bawak makanan selain kek. Taun nie cD pilih Tiramisu. Selalu org jer panggil cD Tiramisu, kali nie cD nak mak n family lak yang rasa cam ner hebatnya Tiramisu.. Huuhuhhu hebat sangat ke? Jangan x tau, x sampai setengah jam, kek da licin... sedap sangat la gamaknya. Dowang sumer puji, kek kali nie paling sedap yang pernah cD pilih.. Ala tetiap taun pun sedap gak kan...

cD bersyukur sangat coz dapat family yang ikatan kekeluargaannya kukuh dan rapat. Memang tiap kali besday kami adik beradik akan berkumpul dan plan macam-macam tuk mak n abah. Hanya mak dan abah yang kami ada, time mereka masih bernyawa nie la kami adik beradik dapat berbakti.. Semoga Allah SWT sentiasa memberi kesihatan dan kebahagian buat mak dan abah, Amin.. Doa anak-anakmu..

Time Raya taun lepas, cD cayang Mak... Muahhh kat pp


Semester break ari tu, g jejalan ngan Mak...

-cDapee-

No comments: