Sunday, April 20, 2008

Movie Marathons...

Assalamualaikum...

Ngantuknye... mana idaknye, semalam sakan layan movie. Marathons gitu. Belah siangnya cD layan "Definitely, Maybe" dan "Forbidden Kingdom" sowang-sowang. Malam plak bersama the Divas kitowang layan "Over Her Dead Body". Puas sangat-sangat, cam klimaks gamaknye huhuhu. Sumer cite best sangat-sangat terutama Forbidden Kingdom, view kat dalam citer nie memang chantek sangat. Suke tengok bamboo dia, tumbuh sebatang-sebatang x macam bamboo kita yang tumbuh serumpun. Ermmm cD bukan nak wat review filem ok, x koser laaa, saper nak tengok g la cinema.

Kalau ikutkan hati, nak jer sambung marathon lagi.. tapi x per, kita simpan untuk esok-esok plak huhuhu. Saper da tengok congkak? Angkat tangan.. Best kew cite tu ehh? Tingin gak nak tengok, kalau seram tengok sowang-sowang cD hajak la the Divas.. leh jerit ramai-ramai.. sonoknye..

-cDapee-

No comments: