Wednesday, May 28, 2008

Happy Birthday Ucuk...

Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 Ucuk...
Happy Birthday 2 You

Hari nie 28 Mei 2008, ucuk akan menyambut besday yang ke-27... Eppy Besday Ucuk. Siapa ucuk nie? Namanya Hidney Wahid atau lebih dikenali dengan panggilan Reel oleh teman-teman. Ucuk tu panggilan manja cD pada Reel, dan kata ganti nama ke-2 cD.. huhuhu ngade nak manje-manje.. Dek kerana kerap sangat guna panggilan ucuk, nama tu lekat sampai skang. Haaa.. nie cD bukan nak wat kontroversi ehhh, jangan fikir bukan-bukan.. cD geget kang. cD nie jenis yang manje, anak bongsu plak tu.. so kekawan cD sume da faham n masak ngan perangai cD.

Berbalik pada tuan empunya diri, apa yang boleh cD gambarkan Reel nie seorang teman yang paling memahami. pendengar yang baik, tempat cD ngadu masalah... penghibur berbakat.. leh nyanyi, suara Reel sedap tau. huhuhu apa lagi ehhh... Pendek kata x rugi milikki sahabat seperti Reel. Bersyukur sangat coz diberi peluang mengenali insan yang istimewa nie..

Jun 2007

Ermmm satu lagi Reel nie jenis yang suka dan berani mencuba sesuatu yang baru. Kalau benda tu menarik minat.. tanpa teragak-agak dia akan mencubanya.. Hal nie cD x gemar sangat, bukan x boleh mencuba tapi terkadang benda yang ingin dicuba tu boleh merbahayakan diri sendiri.. Pe2 pun cD tau Reel pandai jaga dirinya...

Buat Reel, Happy Birthday.. Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa berbahagia hendaknya. Muahhh kat pp.

Penghibur hati yang lara... Februari 2007

Jun 2007

-cDapee-

2 comments:

No OnE said...

rindunya kat reel....huhuhuh

-cDapee- said...

Ermmm rindu gak, agak2 ade org rindu kat kita x sha? waaaaaaaaa