Tuesday, May 6, 2008

Intai Intai...

Semalam, semuanya lancar seperti yang telah dirancang.. Kebiasaannya bila sambut besday, cD, Khai n Rashid akan berkumpul. Tahun nie seperti tahun-tahun sudah juga, kami g dinner sambil potong kek... huhuhu Happy Birthday Shid. Cian besday boy kena banje.

Berlokasikan Restoran di dalam rimba yang diberi nama Intai-Intai, (ala-ala kedai makan dalam hutan gitu..) kekeke, sebiji kek murah... opsss dan 3 budak mental, suasana yang hening tetiba riuh dan binget dengan hilai tawa. Tempat nie best sangat coz x ramai orang, ye la lokasi dalam hutan gitu kekeke.. memang privacy sangat. Sesuai bagi pasangan yang nak dating x hengat dunia. Makanan kat sini ok la, tapi yang best sangat-sangat minuman yang ditawarkan.. Pelik n unik coz kombinasi beberapa jenis buah dan ulam. cD minum air Pegari, kombinasi Pegaga + Epal + Kasturi, sedap gilew, seb bek x ting tong.. huhuhhu

So lepas makan sempat la snap-snap sana n sini. Ingin ditegaskan disini, adegan tersebut bukan la bermakna cD ingin buat comeback (statement x hengat)... tapi sekadar untuk koleksi peribadi. Macam yang semua sedia maklum cD dah lama tinggalkan dunia penuh fantasi di alam cyber. Myspace, Multiply, Friendster, Ym pun cD da tinggalkan. Cuma blog nie jer yang cD kekalkan, so bila cD buat kemunculan di blog Abang eQ bukan bermakna cD terjun semula ke dunia yang telah cD tinggalkan..

Sempat pose depan Restoran... Huhuhuh Over la ko nie, besday ko ke ari nie?

Nie la Besday Boy.... tema malam tu simple ok, ko saje nak glam2 kan.. huhuhu

3 sahabat yang mental bila bersama...
Rindu time kita muda-muda dulu... opsss sape yg tua??

Masing-masing berikan pose terbaik..
cD tetap humble.. kekeke

Sape yang comel tapi manje?

Pose terlampau malam tu.. kekekke
semuanya gara-gara minum Pegari (Pegaga+Epal+Kasturi)


Semoga ikatan persahabatan kita kekal selamanya, 13 tahun bersama Rashid dan 14 tahun bersama Khai banyak mengajar cD erti kehidupan, kasih sayang dan persahabatan. cD cayang Kamoo...

-cDapee-

2 comments:

Anonymous said...

emmm sper la budak baju ijau tu ekkk??? hahhahah leh bagi no tepon tak...hehhehe...ensemmm sehhhhh_regards baby fasha aldrianna lamma...tetttttt!

-cDapee- said...

baju ijau? ermmm anak pak zin tu... berkenan ehhh ok nanti cD cuba kenenkan..