Tuesday, May 13, 2008

Merewang Di Hari Sabtu...

Petang ari sabtu yang lepas, cD sempat merewang-rewang dengan Kak Izz n Fash.. Kalau da berjalan tu memang x hengat dunia, dari satu mall menapak ke mall yang len plak. Rasanya habis sumer mall kat KL nie kitorang terjah.... wahhhh tapi hasilnya nan ado.. Penat lutut jer, tapi x beli hape pun.. dah nama pun window shopping kan..

cD syukur sangat, bila saat-saat tersepit dengan situasi skang nie sekurang-kurangnya cD tidak sendirian. So x de la terasa sangat, walaupun kepedihannya hanya cD yang tahu. cD akan terus menjadi cD, biarlah dimata umum cD ceria dan hapi... Kedukaan tetap milik cD seorang, x mampu rasanya nak berkongsi dengan sesiapa. Dahhhh jangan emo lelebih lak..

Kemanisan hidup akan terasa jika kita tahu apa matlamat yang harus kita capai. Jangan leka dibuai mimpi-mimpi indah yang selalunya terus kekal sebagai mimpi. Sebaliknya kejarlah sesuatu yang mampu digapai di medan realiti ini. Pastikan ianya bermanfaat pada diri sendiri dan juga insan-insan sekeliling kita. Gagal dalam seperkara bukan bermakna kita gagal terus, sebaliknya teruskan tekad dan berusaha. InsyaAllah sinar sentiasa ada. Percayalah..

Pose dulu sebelom shopping....

Pose lagi...

Kakakku...

Fash... Tempat bermanja... huhuh

-cDapee-

7 comments:

Anonymous said...

heeee well cD i knew ur situation but prenzz jgn sedeh2 kay dunia blum berakhir pastikan jumpa jua org yg lebih sygkan cD...fAsha

Anonymous said...

alah!!!!!....tanaklah pic ngan tudung kesayangan tuhs...perrrrggghhhh....kantoi...isk!!...that's me ka?....cam chantek je....hahahahahah....oklah daaaa....-kak_izz

No OnE said...

betul apa cD tulis yg kat perenggan last2 tu...gagal sekali tkakan bermakna gagal selamanya..lihatlah hasilnya bila bersedih.sekurangnya kita jadi slim kan cD..ekekek...lihat pinggangku..rampingkan!

-cDapee- said...

Ermmm macam kena kat diri sendiri kan? Apa la nak jadi ngan kita nie Sha?

ritz said...

cD busookk.. hikss.. itu si Izza yg keje kat TMPoint Kepong kan.. huhuhu.. duhhh.. kalo betullah, maka that's it my kenalan masa keje kat TM gak.. hikss..

p/s: go to my inbox.. gos2 kat sanerww kay..

-cDapee- said...

Yup.. wehhh x sangka Kak Izz glamer gak, ade org kenal dia.. huhuhu

ritz said...

dia? glamer?.. akakaka.. teman gado2 dikala gi kursus kat PJ.. hahahaha.. taknak kalah beb dgn dia.. hikss..