Tuesday, May 20, 2008

Movie Lagi...

Assalamualaikum..

Last week cD menonton lagi, huhuhuh.. tahun nie memang cD pecah rekod, coz tiap-tiap minggu ada je movie yang cD tonton. Paling kurang 1 movie 1 minggu, tapi last week 3 movie skali cD tonton...

Jumaat malam, 16 Mei 2008
9.40 pm/Tgv Klcc
The Chronicles Of Narnia, Prince Caspian

Cite nie cD tonton ngan Kak Izz n Fash, best sangat-sangat. Kali nie Narnia dicemari dengan kehadiran manusia, satahun mereka di England setelah meninggalkan Narnia bersamaan dengan beribu-ribu tahun di Narnia. Banyak perubahan yang terjadi sepanjang tempoh tersebut, jangan lepaskan peluang menonton filem hebat nie ehhh... banyak watak menarik antaranya pahlawan tikus.. huhuhu

The Chronicles Of Narnia Prince Caspian...

Ahad Malam, 18 Mei 2008
11.40 pm/Tgv Klcc
40 Hari Bangkitnya Pocong

Cite nie lak cD tengok ngan Khai, Nana n Farah, gile x kitorang tengok midnight citer Pocong? huhuhu. Ermmm susah nak gambarkan perasaan time tengok cite nie, suspen tu memang ada, seram pun ada gak.. tapi entah kenapa citer pocong nie cam x berapa menakutkan.. cD tertunggu-tunggu gak nak menjerit tapi hampa... cuma suspen lite-lite sajor.

Isnin, 19 Mei 2008 (hari wesak)
12.30 pm/Tgv Klcc
Beranak Dalam Kubur

Pompuan nie bole beranak dalam kubur, pastu kuar ngan baby dia.. eeeiii seram.

Cite nie cD tengok ngan The Divas.. huhuhu Kak Izz, Fash n Khai, baru lengkap. Konon-konon cite nie seram sangat coz tu x brani tengok midnight so tengok siang jer.. Intro citer nie leh tahan, seram gak coz pompuan ngandung kena Voodoo, kat tangga umah lak tu... seram, last-last mati kena jerut, tergantung gitu dengan perot yang memboyot...

Mayat pompuan nie mengamok kat Hospital, sampai rumah mayat kat spital nie kena tutup. Nak jadi lebih menarik ada sekumpulan pelajar perubatan ala-ala Grey's Anatomy wat lawatan kat spital nie.. Biasa la kalau ade pelajar nakal kan.. Dowang telah menceroboh rumah mayat yang ditutup itu. So terimalah pembalasan, sorang-sorang mati dengan dasyat... nak tu kesudahan cite nie, n kenapa mayat pompuan tu mengamok g la tengok ehh..

menjerit-jerit khai ngan Fash, Kak Izz lak da tutup muka.. cD?? slamba jer, huhuhuh kekwat kan... Bagi cD citer nie ok la, best n menerik sket dari citer Pocong tu..

-cDapee-

4 comments:

Anonymous said...

mekkk tak jeritlaaa mekkk meroyan n sawan dtg satu maser lalalalalala

-cDapee- said...

Sudehhhhhhhh.. ngaku jer la huhuhuh seb bek x jadi ijau kan??

Anonymous said...

mekkk cakap betoiii maaa

Anonymous said...

eleh!....banyaklah....mek konon!....cehhhh.....seret gaks nih....kui10x.....kakak bukan takut tapi kakakkan ngantok....well.....katanye baru sampai ke mesia....hehehehe!!!