Monday, May 26, 2008

Movie Lagi...

24 Mei 2008
Pavilion, Kuala Lumpur
Indiana Jones And The Kingdom of the Crystal Skull

Last week sempat nonton satu movie jer, huhuhu jadi ler kan. Ermmm cene nak cakap ehhh, citer nie ok la.. best jugak... matilah sumer citer komennye ok sajor.. Pendek kata sungguh menghiburkan, padat ngan aksi-aksi mencabar(mencabar ke?) cD suka part semut merah yang besar-besar tu... real sangat.. part gayut-gayut ngan monyet tu pun ok gak.. cam tengok citer tarzan lak.. Tapi yang ketara Harrison Ford da tua laaa.. huhuhu tapi lakonan still mantap, tua-tua keladi, nampak ensem lagi.

Citer nie berkisar tentang misteri tengkorak kristal.. Macam-macam halangan yang terpaksa dilalui oleh Indi untuk membongkar misteri tersebut. Dalam kekalutan tersebut juga Indi bertemu semula dengan kekasih lamanya dan anak yang dia tidak pernah tahu kewujudannya. Menarik kan.. Malas nak citer banyak-banyak, pada yang suke citer nie leh la g nonton.. memang best..


This week nak tengok citer Super Hero Movie lak.. x sabarnyer.. Sebelom terlupe jom ramai-ramai kita g nonton teater P. Ramlee The Musical..

Tarikh Persembahan: 28 Mei - 14 Jun 2008
Tempat Persembahan: Panggung Sari, Istana Budaya
Masa 3.00 Petang, 8.30 Malam
Untuk keterangan lanjut dan pembelian tiket, sila hubungi:
Hotline: 03-77115000
Laman Web Tiket: www.axcess.com

-cDapee-

1 comment:

Anonymous said...

haaahh laaa soso jer crita dia...