Friday, May 30, 2008

Tipah Tertipu...

Haloooooooo..

Minggu nie ade banyak movie baru yang ditayangkan... sonoknyer hidup huhuhu.. so semalam movie pertama yang cD tonton minggu nie adalah citer Someone Behind You (Korea) Ermm cD x jumpe la poster kat GSC tu, yang ade kat yahoo n google poster nie jer.. cD tertarik nak tengok citer nie pun coz poster dia.. tapi nampaknye tipah tertipuuuuuu.. Citer nie x best langsung, malas la nak cite coz cD pun cam x paham jer tengok... so len kali jangan tertipu oleh poster ehhh..

Eeeeeiiii rasa x puas hati la plak, nak kena cite sket laa.. citer nie berkisar tentang pembunuhan dan kematian ahli keluarga yang di lakukan oleh mereka sendiri akibat dirasuk gamaknye.. Tapi ntah la cam bodoh jer, maybe cD x paham jalan citer dia kot... Apa yang cD faham, dia x boleh percayakan sesiapa termasuk dirinya sendiri.. tapi dia ikut jer cakap ade sorang mamat nie. Mamat nie pun alami situasi yang sama.. sebenarnya mamat nie x wujud langsung pun.. Gilekan, pening arr tengok citer nie. Last-last sumer yang terlibat mati.. hampeh..

x per, malam nie nak kembalikan mood ngan tengok citer Long Kong 2, x pun citer Super Hero Movie.. Bestnyer....

-cDapee-

No comments: