Thursday, June 26, 2008

Berpoye-Poye di The Gardens...

Ahad
22 Jun 2008
The Gardens

Ermmm entri nie patutnya cD post ari senin ari tu.. tapi yer la kan, disebabkan komitmen yang melampau sangat ari nie baru sempat nak post... Abis jer exam ari tu cD teros meraikannya dengan berpoye-poye bersama geng mental... Sonok gilew dapat lepak ngan Kak Izz, Fasha n Khai. Terasa sangat ke"happy"an tu... Mana idaknya, dah hampir 2 minggu kitorang x jumpe, memasing bz manjang.... what 2 to... memetik statement Kak Izz

Lokasi berpoye-poye kali nie adalah The Gardens... Aktiviti kitorang x banyak berubah, still the same... snap-snap cam org gila... gossip-gossip... gelak kuat-kuat.. Hope gambar-gambar nie dapat menzahirkan apa yang terjadi pada hari tersebut...

Kakak ku yg kepenatan... coz br balik dr Kampung...


sukernye...

Model Lewre??

-cDapee-

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...abang baju belang ni cam MAWI WORLD lah...


he he he he (^_^)

-cDapee- said...

cam MAWI?? Memang MAWI la tu yanie... huhuhuhu