Wednesday, June 25, 2008

Get Smart...

Ahad Malam
22 Jun 2008, 10.00 pm
GSC Alamanda, Putrajaya.
Get Smart

Lama sungguh cD x post entri wayang kan... mana x nyer, last week kan bz bangat. Tapi jangan risau, cD da tebus sumernya ngan nonton 3 movie... huhuhuh bermula ngan citer Get Smart. Citer nie memang best gilew, aksi + komidi.. = gelak guling-guling... pecah pewot dibuatnya. cD tengok citer nie ngan Abang Han, lama gak x nonton ngan dia, tetiba malam tu dia hajak.. cD pun ape lagi, on jer la... exam pun baru abis. Syoknye idup.. Thanks abang, banje movie... muahhh kat pp.

Sinopsis Get Smart...

Dari pengarah Peter Segal, Get Smart menceritakan kisah agen perisik Maxwell Smart lakonan Steve Carell dari agensi Control dalam misinya memerangi jenayah dan kegiatan sindiket dari kumpulan penjahat KAOS. Kerana tiada pilihan lain, Maxwell dipilih oleh ibu pejabat Control di Amerika Syarikat untuk mengetuai misi penuh bahaya berkenaan yang sememangnya amat diidamkan agen itu, apatah lagi dapat bekerjasama dengan agen paling popular, Agent 23 lakonan The Rock.

Control turut dianggotai agen cantik, menawan tetapi berpengalaman iaitu Agent 99 (Anne Hathway). Adakah mereka berjaya menangani kuasa jahat dari KAOS yang didalangi oleh Siegfried (Terrence Stamp)?

Memang terhibur sangat-sangat nonton citer nie.. cD jamin kepuasan adalah hak milik anda, wahhhhhhh statement. Anne Hathway cantik sangat dalam citer nie... dalam citer apa pun Anne tetap nampak chantek... so pada yang belom tengok tu g la tengok ehhh.. best sangat.

-cDapee-

No comments: