Saturday, June 28, 2008

Happy Birthday Ma...

Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 Ma...
Happy Birthday 2 You

Errrmm... Skang da kul 1.30 am, tepat kul 12 am tadi genapla umur Ma 29 tahun.. huhuhu Eppy Besday Ma, muahhh kat pp. Di kejauhan nie Pa cuma mampu wish jer tuk Ma di sana.. Kalau nak adiah Ma kena la datang sini ehhh..

Hope Ma sentiasa happy dalam apa juga yang Ma lakukan.. Pa tau Ma kuat untuk hadapi semua dugaan yang mendatang kan? Jangan sesekali mengalah dan berputus asa, banyak yang Ma da buktikan bahawa Ma boleh lakukan sesuatu dengan jayanya... Hope sumpahan kucin tu dah berakhir, oppssss tercarut plak..

Mehhh Pa nak pelok n ciom sket... Muahhhh
Happy Birthday Ma.

Muahhhh kat pp Ma.

-cDapee-