Tuesday, June 3, 2008

Superhero Movie Best...

Isnin petang
2 Jun 2008, 7.00 pm
GSC One Utama, Petaling Jaya.
Superhero Movie

Permulaan hari-hari cD untuk minggu nie rasa semacam jer.. Entahlah sukar untuk digambarkan perasaan yang mencengkam didasarnya. Maybe cD masih rindu... Rindu pada seraut wajah yang telah lama pergi... Ermmm x leh jadi nie, cD kena lakukan sesuatu sebelom rindu nie menghambat dan menghukum diri.. huhuhuh

Bagi menggembalikan mood, cD mulakan minggu nie dengan aktiviti kegemaran cD... apa lagi nonton wayang ler.. Kali nie cD g nonton citer Superhero Movie. Ermmm sori Kak Izz, x sanggup rasanya nak menunggu lebih lama.. cD faham komitmen kakak.. Kakak x mampu nak temankan cD sepanjang 24 jam kan? Ermmm x per, Kung Fu Panda kan ade... nanti cite nie kita g reramai...

Apa yang boleh cD katakan... nie adalah the best superhero movie ever... huhuhuh geget jari ler spiderman tengok cite nie, memang best gile. Citer komidi ringan yang sarat dengan lawak-lawak yang bisa menggeletek minda dan perasaan... Sumpah cD x tipu, nak pecah pewot cD gelak sorang-sorang. Ehhh jap, bukan cD sorang jer yang gelak... sumer orang dalam panggung tu pun gelak gak.. Memang best gile cite nie. Citer nie memang copy n paste citer spiderman tapi versi komidi laaa, malah rasanya lebih best coz banyak adegan menggelikan hati. Kalau spiderman hebat dengan spidernya, superhero pula mengekspoitasikan pepatung@dragonfly sebagai ikonnya. Pesanan cD jangan minum banyak sangat takot terkencing nanti.. huhuhuhu

Bile bercerita tentang citer komidi tentu terbayang cite-cite seperti Scary Movie, Date Movie, Epic Movie dan sebagainya la kan... Tapi cD jamin Superhero Movie lebih best, malah lebih hebat dari cite-cite tersebut. Percayalah, cD x tipuuuuuu... so jangan buang masa, g nonton cepat ehhh..



-cDapee-

No comments: