Tuesday, June 10, 2008

KaK eiTa Restoran...

Ahad Petang
8 Jun 2008
KaK eiTa Restoran Sup Ekor Stimbot
Wangsamaju Kuala Lumpur.

Nie le lokasinya....

Weekend ari tu lepas balik besday Aszra rasa bosan sangat-sangat sampai tatau nak wat apa. Call khai... g gym katanya, x abis-abis nak gemokkan badan dia yang sekeping tu.. siap beli Weight Gainer dari GNC tu... x menahan. Ermmm wish badan ko gemok cam badak, tu yg ko nak kan.... oppsss hampun.

cD da gemokkkkk... Tidak...

Petang tu kitorang plan nak kuar minum-minum, tatau la samada cD sorang je yang perasan atau memang hakikatnya kitorang da jarang dapat hang out sama-sama cam dulu. Nak kuar sama-sama siap kena book awal, kalau x sumer plan hancus.. Ngape ehh korang bz sangat? Sedey tau.. da la hari-hari cD asyik mendung jer... Hope kita dapat kembalikan saat itu.

Sedapnye, Jus Rozel.. Khainyer..


cD minum Lemon Honey with Aloe...

Lokasi pilihan adalah Kak ieTa Restoran Sup Ekor Stimbot kat WangsaMaju. Lokasi nie sebenarnya pilihan kedua coz Cheng Ho tutup. Khai hangin satu badan coz dia yang beriya-iya nak makan kat restoran Amy Search tu... Restoran kak ieTa nie bole tahan gak, dah 2-3 kali gak lepak-lepak kat sini. Mee Udang dia sedap.. so sape yang teringin nak rasa bole la datang kat WangsaMaju nie.. Dekat jer ngan Jusco Alpha Angle.

-cDapee-

No comments: