Monday, June 2, 2008

Long Khong 2...

Jumaat Malam
30 Mei 2008, 11.30 pm
Long Khong 2 (Art Of Devil 3) Tgv, KLCC

Sowie, lambat update.. ermmm weekend cD slow sket, moody jer manjang. Entahlah tatau ngape rasa kosong plak, maybe sebab x jumpe geng mental kot.. Yer la dowang pun bz, x per cD paham... okey la namoo emo...

Last week, jumaat malam.. cD lengkapkan minggu dengan menonton movie ke-3. Jeng jeng jeng.. cD nonton citer Long Khong 2 (Art Of Devil 3) ngan SaCha. Ermm citer nie cD nonton berdua jer ngan Sha, patutnyer nak tengok reramai ngan geng mental.. tapi disebabkan dowang tu bz ngan komitmen, cD terpaksa mengalah... huhuhu mengalah kew kalau g tengok gak? x de maknenya... Seb bek la akak Sha ade, oppsss akak kew? Mekacih sha coz temankan cD, muahhh kat pp.

Pada mereka yang 1st time tengok citer nie sure blur sket... yer la citer nie adalah kesinambungan citer Art Of Devil 1 & 2. cD pun memula tu pening gak nak refresh pale otak nie, cuba ingat balik citer yang cD tonton 2 taun lepas.. huhuhuh. Tapi kalau diikutkan logik fikiran, citer nie patutnya jadi Long Khong 1 yang ditayangkan 2 taun lepas. Long Khong 1 plak jadi Long Khong 2 kalau ikut jalan citernya laaaa, coz sumer watak utama dalam Long Khong 2 nie da mati dalam Long Khong 1. x kesah la pasal jalan citernya, coz filem nie memang habat dan penuh dengan aksi ilmu hitam yang mengerikan. Bagai disentap-sentap jantung cD dalam panggung tu. Seb bek sha ade kat sebelah, huhuhu.

Cikgu Panor.. membalas dendam dengan kejam...

Kali nie cikgu Panor kembali lagi untuk membalas dendam terhadap mereka yang mencuri rohnya. Dalam masa yang sama dia cuba mempertahankan Syaitan Mata Tiga milikknya yang cuba dicuri oleh seorang pengamal ilmu hitam.. Ngeri gile coz perot dia berulat, real sangat. Ermm kehebatan ilmu hitam Thailand memang tiada bandingannya, tapi kita jangan lupe Allah SWT lebih berkuasa (Kuliah subuh sebentar)... Cikgu Panor berusaha menghapuskan seorang demi seorang dengan kehebatan ilmu hitam amalannya, dan seorang demi seorang juga mati dengan dasyat dan ngerinya... Saksikan dengan mata Kamoo sendiri di panggung-panggung berhampiran, huhuh, best gile..

-cDapee-

2 comments:

No OnE said...

lepas ni kita tgk movie lagi ek cD tapi plslah lepas ni SaCha pulak byr..huhuhuh

-cDapee- said...

Haa ahhh kita g ngan abg eQ lak.. ala ngan adik cD pun nak berkira kew? huhuhuh