Wednesday, June 25, 2008

Made Of Honour, Best....

Isnin Petang
23 Jun 2008, 7.00 pm
TGV KLCC, Kuala Lumpur.
Made Of Honour

Yes.... Akhirnya dapat gak tengok citer nie... huhuhu movie yang paling cD tunggu-tunggu.. Best arr coz dapat tengok Mc Dreamy nie... oppsss terlebih sudah. Made Of Honour adelah movie ke-3 yang cD nonton. X perlu x-plain panjang2 la, cD x peduli ape orang nak cakap... bagi cD citer nie nie memang best sangat... Korang tau kan cD minat citer-citer yang berkisar komidi romantik nie... Jiwang siot... situasi yang sama masa nonton What Happen In Vegas...

Sinopsis Made Of Honour....

Bagi Tom lakonan Patrick Dempsey, kehidupannya sentiasa ceria, berjaya dan dikelilingi ramai wanita cantik. Namun begitu, hidupnya sentiasa bergantung kepada Hannah (Michelle Monaghan) iaitu rakan baik sepanjang hayatnya. Bagaikan satu kejutan, apabila Hannah memberi tahu untuk pergi ke Scotland buat beberapa minggu atas alasan kerja. Selama itu jugalah Tom merasa keseorangan dan hidup tak keruan tanpa Hannah di sisi. Dia mengambil keputusan, untuk memberi tahu hasrat hatinya kepada Hannah sebaik saja wanita itu pulang dari Scotland. Bagaimanapun lain pula ceritanya, apabila Hannah memperkenalkan bakal suaminya kepada Tom. Apakah reaksi dan tindakan Tom seterusnya untuk memberi tahu rasa cintanya kepada Hannah? Semuanya terjawab di dalam MADE OF HONOUR.

Tom n Hannah...

cD nonton citer nie ngan Khai jer.. Kak Izz ngan Fasha bz katanye...

Patrick Dempsey, hero rebutan... huhuhu

Mc Dreamy....

Feeling gilew tengok citer nie... huhuhhu. Nak tengok 5-6 kali pun cD x kesah... Kalau sha hajak tengok citer nie lagi pun cD on jer... huhuhu sori sha cD da tengok dulu... plan ketok abg eQ x menjadi nampaknye...

-cDapee-

No comments: