Tuesday, July 1, 2008

Birthday Boy...

Isnin Malam
30 Jun 2008, 8.30 pm
Restoran Kunang-Kunang
Besday cD n Khai

Seperti yang cD janjikan semalam, nie la kesinambungannya... huhuhu. Malam semalam, berlokasikan Restoran Kunang-Kunang, cD, Khai n Rashid meneruskan tradisi dinner sempena meraikan besday boy... Tradisi nie dah masuk tahun ke-4 kalau x silap cD.. tetiap tahun kami akan celebrate ber-3, Thanks Shid 4 everything.

Persahabatan adalah segalanya, kita pernah tertawa bersama, menangis juga bersama.. Banyak yang telah kita jalani sepanjang 13 tahun nie, cD mahu Kamoo berdua tahu... bahawa Kamoo adalah teman yang terhebat dalam hidup cD. Tanpa Kamoo berdua pincanglah hidup cD.. Thanks, cD cayang Kamoo, muah muah muah kat pp.


Thanks shid 4 the cake, sedap...


Besday Boy
Nie adalah sebahagian sms yang cD terima sempena ulang tahun ke-26... Thank You so much, cD cayang Kamoo sumer... huhuhu sori pada sms yang cD x pamerkan kat cnie.. ianya tetap terpamer hebat di hati cD...

Thanks gak pada ucuk yang mengalunkan suara secara "live" untuk lagu Happy Birthday. Cayang ucuk... x lupe juga pada Hanie, Fasha dan Abang zam yang telah menghabiskan kredit semata-mata nak wish besday kat cD.. Muahhhhhhhhhh skali kat pp lagi..

Semoga kegembiraan dan kebahagian nie berpanjangan sehingga ke tahun hadapan dan seterusnya... Amin.

-cD-

No comments: