Thursday, July 31, 2008

The Love Guru, Best...

30 Julai 2008
Kamar Beradu cD
The Love Guru

Semalam cD layan DVD citer The Love Guru... Jangan marah, citer nie x kuar cinema lagi tapi cD da tengok huhuhu. Best gile la citer nie, sangat-sangat menghiburkan. Cite The Love Guru nie akan masuk panggung di Malaysia pada bulan Ogos... Bulan depan kuar laaa..

Punya la best layan citer nie sampai mak cD panggil makan pun cD x kuar bilik... Hebat x penangan The Love Guru nie?? huhuhhu sure ramai x sabar nak tengok cite nie kan... Nanti kuar kat cinema g la nonton ehhh. Puas hati sangat tengok citer nie, kualiti DVD yang cD beli nie pun best gak, clear gile DVD9... Mana x clear, citer nie da kuar kat Hollywood Jun ari tu.. Sama la gak ngan citer Sex And The City, cite nie pun cD da tengok last month ngan Khai... Clear gile n tanpa sensor ok... huhuhhuhu. Tatau la plak yang ditayangkan kat panggung Malaysia, sure banyak yang kena potong kan?

Malam nie nak layan Forgetting Sarah Marshall lak.. huhuhhu citer nie pun x kuar cinema Malaysia lagi.. yeyyyy bestnye idup.. Muahhhhh. Ermm cam dah lama je x muahhh kat pp kan...

-cD-

4 comments:

intan zura said...

ni yg wat cam excited nak tengok ni~

-cD- said...

huhuhu yg blom tengok sure excited tapi cD dah puas.. huhuhuh

RizaL said...

zal dah lama tgk dah.. best ke??
well, overall oke la... lots of cheekiness (mike myers, go figure!) but some part of the movie, mcm trying to hard to be funny and mike myers still has his "austin power" aura in that movie. tapi buat zal lawak, the love guru... more like the perverted guru huhuhu

ima said...

wah!!dah tgk?cite ne mmg best giler...beli kt mane cd tu?nak belijugak la x sbr nak tggu kuar kt panggung...