Wednesday, August 27, 2008

cD Majuk n Sentap...

Wahhhh tajuk x hengat, x der hujan x de ribut tetiba nak majuk n sentap bagai... Ko ngape cD? Meroyan ke? Wakakakahh.. Alaaaa cD bukan pe, selalu sangat ke cD majuk? selalu sangat ke cD sentap x tentu pasal? X pernah kan.. Ari nie (sebenarnya last week lagi) tetiba nak majuk dan sentap lite-lite ngan 3 orang penting dalam idop cD nie.. Sape mereka tu?... Jeng jeng jeng, mereka adelah Ucuk, Akak Sha n Abang eQ

Ermm apa salah n dosa dowang nie sampai cD majuk n sentap lite-lite ehhh? Waaaaa dowang sumer g holiday tinggalkan cD sowang-sowang. Patut ler demam cD tamoo kebah, sentap berpanjangan katanya.. huhuhu.

Last week Ucuk g Bali, sonoknye... Akak Sha lak ke Redang katanya, Abang eQ x yah canang ler.. sumer orang da tau kan kemana dia g.. Langkawi kan... cD lak?? Waaaaa kena study n geget jari jer last week, nanges lagi. cD rasa alasan cD cukup kukuh untuk majuk n sentap lite-lite kan? Sape sokong cD jgn lupe vote skang, talian akan ditutup pada tengah malam nie.. huhuhu

Nie bukti dowang g holiday n tinggalkan cD... Kamoo sume jadi saksi ehhh, cD akan tuntut keadilan bagi diri cD.. dowang sumer kena cari sponser untuk cD g poye-poye kat Paris, huhuhu jom sumer..

sonoknye ucuk g Bali...

Akak Sha mencari ketenangan di Redang...

Abang eQ berpoye-poye di Langkawi...

Waaaaaaaaa sambung nanges lagi, sape-sape yang sudi pujuk arrr cD.. cD majuk x lama, huhuhu

-cD-

16 comments:

Hidney said...

hehehe tak yah le majuk. nanti kita gi paris. abang eq kata datuk K cuma leh sponsor dia sorang jer. tak per... kita ada datuk A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z. pilih jer mana satu yang kita nak call kan ucuk. huh!!!

-cD- said...

yes... kita ade 25 lagi datuk... yeyyyyyy.. geget jari ler abg eQ..

abg eq... said...

wahhh reel...abg eq akan keluarkan segala senarai datuk datin yg leh sponser nanti.

utk cD...walaupun abg eq gi langkawi masih tetap ingat cD. buktinye?...cekelat 2 tupperware abg eq bagi kannn...

reel & sha???..jawab jgn tak jawab...

p/s: sekali sekala nak ubah selera...tak gitu cD!

abg eq... said...

suka la pic sha ke redang tu...hehehe

-cD- said...

ermmm yer laaa, kredit kat Abg eQ coz x pernah lupe kat cD... walaupun darah putih tu terkuar senarai.. huhuhu

pic akak sha tu eksklusif kat http://cdapee.blogspot.com jer

abg eq... said...

mlm ni abg eq confirm leh dapat mms dpd kak sha. hehe..silap2 mms eksklusif tanpa batasan lagiii...

abg eq lepas ni nak posing tepi laut pakai short je la...boleh masuk blog cD kan...confirm ramai nak sponser percutian ke Paris...

-cD- said...

wahhhh ade six packs ke nak posing pakai short? huhuhuhu.. sila-sila, cD akan publish asalkan kita dapat g Paris..

MAKSU@AKIM said...

nak kene pujuk ke cd?dah dapat ole2 tu kira ok la...

abg eq... said...

tak yah la six packs. perot abg eq ni seksi tau...opsss...

akusiktauk said...

lor,
meh lan bw cd g naik cruise jln kt sungai s'wak tyme sunset br besh.
he3,

-cD- said...

Huhuhuh nanti cD sampai Kuching cD cari Lan ehhh, kita poye-poye sepuasnye..

Hidney said...

Wah abg eq... Pakai tektik datin plak dah. X nak kalah kannn?

Erm nak pakai short dan tayang 6 pack kah? Sexy tu... Nak gigih kan lagi la usaha membesarkn bdan ni. Matilah lepas ni (ayat ucuk) jalan bogel jer ke town haha

Cruise sungai swk best tau ucuk. Memang romantik gler. Kalau g kch, mesti try. X lengkap kunjungan ke kch kalau x naik cruise tu

-cD- said...

huhuhu biarkan jer ucuk... untung2 abg eQ dapat segala bapak datin n datuk tuk sponser kita sume.. x yah kita susah2 kan?

tu ler last year g berkesempatan.. nanti ler g lagi.. pastu ucuk nak singgah Bintulu mencemar duli leh?

salwanie said...

wah cd,
sampai nak ke paris....
DATIN mana yg nak sponser tue....
DATIN wanie blh,
wakakakakakakaka:)
ayok,maafin wanie dato "A",
x sengaja oooo

-cD- said...

huhuuh silakan silakan.. segala tapak cD tadahkan... huhuhu pastikan Dato "A" mengizinkan terlebih dahulu..

No OnE said...

ekeke..baru sempat nak mengomen.ermm cD bnyk lagi pic ke Redang.NAK TENGOK?wuahaha...gelak jahat2 kasik cD jeles.now takper kot.tak majuk lagi sebab dah berminggu minggu..ala adik cD ku yang comel nanti kita g bercoti sesama eh.ajak AIn and Mona sekali..;)