Monday, August 25, 2008

Jogginglah Sebelum Kamoo Dijoggingkan...

Ahad pagi
24 Ogos 2008, 7.00 am
Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur

Matilah tajuk entri mengarah... "Jogginglah Sebelum Kamoo Dijoggingkan" katanya....

Semalam, kami bertiga teruskan aktiviti berjogging seperti kebiasaannya setelah berehat selama 1 minggu... Pengumuman, setiap hari minggu cD akan mencemar duli ke Taman Tasik Perdana untuk berjogging... huhuhu kalau sape-sape perasan budak bulat yang comot tapi comey tu, sah la cD... huhuhu

cD kena start disiplinkan diri berkuatkuasa next month, matilah badan dah semakin menggebu katanya.. Lemak-lemak berlebihan telah muncul kembali.. TIDAKKKKK cD da GEMOKKK... Mana idaknya, gym dah 3 bulan cD x jejak, last week Eddy from Celebrity Fitness call, sebok bertanya ngape lama x datang... Alasan paling logik yang mampu cD berikan adalah "bz"

Antara pic yang sempat disnap-snap semalam. Ini adalah sebahagian pic yang telah ditapis dan diluluskan oleh Lembaga Kecomelan Negara... huhuhu, Harus diingatkan, cD memang dah GEMOK walaupun pic itu cuba di edit... Waaaaa nanges..



Pose maut Fash...

Pose manje Khai...

Pose Gemokkkkk... Waaaaaaa..

Lepas nie cD kena start diet n masuk gym semula, diet gile-gile + next week dah start puasa sure cD akan maintain comel balik.. wakakakahhh..

-cD-

11 comments:

DaK haNIe said...

cd nk diet....
maknenye....xleh nk banjer bukak pose la nt..hahahaha
(diet sm jom...smakin boolat nih)

-cD- said...

Alaaaa ade 6 ari lagi sebelom tarikh berkuatkuasa.. huhuhu

Anonymous said...

matila bila tgk posed amutzz tu hayohhhhhhhhhhhh...baby fash

Anonymous said...

cD oiiii... huhu... kak kin ada gak ler tgk & kenal 'mat-mat bunga' tapi "Mat pokok"??!... huhu ..ni ler 1st time kak kin tgk...;P LOL

Still D Chomelest thou.. :)

RizaL said...

alamak... im so speechless arrr~ huhuhu.... corruption dlm Lembaga Kekiutan Negara.. mesti salah tariff nih hehehe.....

Hidney said...

ala... cam ner pun 'bentuk' ucuk, ucuk tetap comei what. memang akan lulus setiap kali audit oleh lembaga kecomelan negara. hehehe

-cD- said...

Kak Kin cD adelah model pokok peringkat kebangsaan tau... huhuhu.. elelelele Zal jelez kan? wekkkkk.

-cD- said...

Mekacih ucuk... kata-kata ucuk sentiasa membakar semangat.. huhuhu mana idaknya time nak audit guna org dalam, so lulus ler.. huhuhu

Achik,akim@maksu said...

jom pi fitnesss ngan akim nak tak?

-cD- said...

akim Fitness First kan? cD Celebrity Fitness... huhuhu kekwat nie..

Achik,akim@maksu said...

ha ah...
akim da join fitness 1st.hehehehe