Friday, August 1, 2008

Memori Corner...

Khamis Malam...
31 Julai 2008
Memori Corner, Taman Melati.

Chantek menu dia...

Semalam cD dinner kat sini... kat Memori Corner, Taman Melati... Sebelah MRRT 2 jer. Dah lama sebenarnya nak try tapi x kesampaian, asyik dengar citer dari khai n Shid je. So semalam cD n the geng (Khai, Kak Iza n Fash) telah mencemar duli sekali lagi n turun bersantap di Memori Corner... Kelas x?

pic curik... jahat..

Fash n Khai...

cD n Kak Iza....

Sonok gile semalam, yer la dah lama sangat kitorang ber-4 x dinner sama-sama. So bile da berkumpul together-gether macam nie rasa sonok laaa.. Memang dulu kitorang selalu sangat kuar dinner sesama, x pun just minum2. Skang memasing bz jer, so terasa gak jurangnya... Tapi semalam merubah segalanya, keadaan seakan kembali ke asalnya. Kecoh Memori Corner tu dibuatnya, betul-betul meninggalkan memori... huhuhu

Makanan kat sini pun best.. tapi x der la best sangat... Kira memenuhi selera laaa. Kalau nak tahu kena try n datang rasa sendiri laaa.. huhuh cam promote tempat nie lak..

Banyak pilihan kan???




Esok kitorang ramai-ramai balik kampung Fash... Kenduri durian katanya.. Matilah kembong perot budak-budak kl tu nanti.. (khai terkecuali ok) kekwat tau bau durian pun x bole, nie kan plak nak soh makan... ermmm maybe kami akan usahakan sesuatu (huhuhhu idea jahat)..

-cD-

9 comments:

ima said...

wah!!!cam sedap jer...mahal x?huhuhu..next week nak mencemar duli la kat sane jugak...

-cD- said...

ermm x mahal ler... sangat-sangat berpatutan.. n yang pasti tempatnya chantek n menarik.. sila laaa..

thegossiplounge said...

sedapnye

budleee said...

hmm looks interesting yah.. :D

budleee said...

btw your friend fash looks sooo familiar..

i cant recall whether i saw him in Arau or Sec 13

-cD- said...

Ermm kat Arau kot.. nanti cD tanye dia..

DaK haNIe said...

salu....
berpoye2 xhajak kn.....
majok ngan cd........
(statement mengada2 tahap otomen) =P

-cD- said...

huuhhu ala hanie g PD ade hajak cD? nak majuk gak, x kiraaaaaa

DaK haNIe said...

dh hajak....cd yg xmo ikottt....
waaaaaaaaaaaa.....
jgn la majok...aku sepi tnpa mu..
cecececece.....