Wednesday, August 27, 2008

Smart Card Problem...

Arghhh tensionnyer... Tetiba ari nie Kad Pintar Kerajaan Elektronik cD kena blok.. Ape kejadahnya sumer nie? Cene nak wat keje nie? Susahnya bila dunia dah semakin maju, tanpa had dan sempadan lagi katanya, tapi bile smart card kena blok harus ke HQ juga gamaknya.. Malasnya nak memanjat tingkat 31 Menara TM tu, hanjeng tol laaa, ooppsss kan da tercarut.

Bile time cam nie rindu lak pada cara kerja manual. Biar la susah dan banyak prosedur tapi puas hati. Bayangkan nak bank in cek pun kena online.. mmg ler semakin mudah, tapi bila dah kena blok nie semuanya tergendala. Jap g cD gak kena maki, payment x masuk katanya...

Kad Pintar yang x sebijak mana...

menghanjengkan cD di hari Rabu...

Ermmmm alang-alang ke Menara TM tu, nak poye-poye skali la di The Gardens.. lalalalala..

-cD-

3 comments:

abg eq... said...

ni apa hanjeng2 ni??? abg eq tak suka hadek2 mencarut ni...

p/s: mencarut sepuasnya sebelum posa k...hahahaha

DaK haNIe said...

oo...siap mau g lalalala lagik tuh..
kasik report sama boss..^_*

-cD- said...

alaaa hanjeng lite2 jer, x kan x leh? huhuhuh. alaaa hanie alang-alang ke situ, lalalala la..