Monday, August 25, 2008

The Strangers...

Ahad
24 Ogos 2008, 2.40 pm
GSC One Utama, Petaling Jaya
The Strangers

Lama cD x publish entri nonton movie kan? Ye la bz ngan study ari tu, so aktiviti berpoye-poye ngan nonton telah terhenti seketika. Seminggu x nonton hidup cD terasa kosong bebenar, so lepas je abis exam ari tu cD teruskan aktiviti menonton nie..

Semalam... cD, Khai n Fash telah ke One Utama untuk menonton citer The Stranger... cD yang beriya-iya sangat nak tengok citer nie coz ade Liv Tyler & Scott Speedman... Suke sangat dowang nie, bila dowang jadi kapel dalam movie lagi best...

Motif sangat strangers dalam citer nie membunuh untuk suke-suke dan sebab utama kerana adanya orang di rumah.... Gile ke apa? Kejam sungguh. Tapi cD terhibur ngan lakonan Liv dan Scott, best sangat. Tersentap-sentap juga la jantung cD dibuatnya bila aksi-aksi cemas munculnya The Strangers nie.. Gile terkejut...

Hero citer nie, Scott Speedman

cian kat Liv....

Antara movie lain yang cD dah nonton n x sempat nak publish adalah seperti berikut... Matilah entri malas katanya...

1. Mirrors
2. Wall-e
3. Death Race

-cD-

2 comments:

Achik,akim@maksu said...

cd kat opis akim..komen box cd tak appear la..huhuhuuh..internet ada prob kot.

akim cam da start bz sikit la..tp bz versi manja2 la..hehehehe

DaK haNIe said...

cd..bila nk poye2 sesame ni....