Monday, August 11, 2008

Susuk Lagi...

Sabtu Petang
09 Ogos 2008, 4.40 pm
GCS Mid Valley Megamall / The Gardens
Susuk dan Berpoye-poye

Ko mampu tengok susuk 2 kali dalam masa 2 hari?? huhuhu. Alkisahnya sehari lepas nonton susuk ari tu, esoknya cD nonton lagi. Maklumlah keluarga cD kan besar, untuk menjaga hati dan tidak mahu mengecilkan hati member-member yang kuat sentap katanye... Kali nie cD nonton ngan Khai, Fash n Kak Annie (patutnya ejaan Eny, tapi cD suka Annie) huhuhuh.

x perlu la cD nak story lagi kan cene jalan citernya... Walaupun tengok kali ke-2 cD masih mampu menghayati lagi citer nie, tanpa sedikit rasa bosan pun... Kita skip la citer susuk nie ehhh, cD nak hidangkan kamoo sumer ngan aktiviti berpoye-poye kami selepas menonton susuk. huhuhu Thanks Kak Annie coz sebahagian besar aktiviti petang tu disponser oleh beliau, mekacih bebanyak ehhh.. Moh kita saksikan sendiri....

Antara aktiviti berpoye-poye pada petang tersebut adalah seperti berikut:-

1. Melantak dan minum2 lepas tengok Susuk
2. Snap-snap mana yg patut
3. Shopping (harus..)
4. Pencarian MNTM (Walaupooonnnnn)
5. Gosip n ngumpat..



Melantak...



Suke sangat pic nie...


Kami (Fash, Kak Annie, Khai n cD..)

Kami yang comel...

Pencarian MNTM 2008

Saingan yang terlalu hebat...

Wajah-wajah yang tidak berjaya, tetap memberikan pose maut..

Pemenang MNTM 2008, matilah kena maki... huhuhu

Sekian saje aktiviti berpoye-poye untuk kali ini.. Pada peserta MNTM yang tidak berjaya harap tidak berputus asa... x reti-reti g cari bomoh n pakai susuk.. huhuhu

p/s: cD x pakai susuk ehhh, semulajadi comey (matilah lagi...)

-cD-

6 comments:

Anonymous said...

hayooo harus la kena cerca nanti oleh mak2 hayam!!! pingsanzzz walauuuuu

Amir said...

Terima kasih sebab tonton 2 kali.

Dan ya, memang comel!

-cD- said...

Ermmm dah bersedia dari segi mental dan fizikal untuk d maki... huhuhu

-cD- said...

sure ramai yg makan hati nie.. Bro amir (Amir Muhammad) pengarah susuk singgah wat kali ke-2 kat blog cD..

siap puji comel lagi.. gile teruja..

you are now in my zone said...

CLUST tgk smpi 2 kali...pasnih jgn kuar entry tgk kali ke-enam plak! Letey sutradara Amir nk singgah blog CD jew taw...hahaha

-cD- said...

huhuhu kalau ade pun entri ke-3 jer.. bole?