Thursday, September 11, 2008

Akauntan W41...

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan ke-11 buat teman-teman blogger semua.. cD ada perkhabaran gembira nak dikongsikan dengan Kamoo semua. Semalam cD terima surat dari MTIB (Malaysian Timber Industry Board), MTIB nie adalah tempat dimana cD berkhidmat sekarang... Dah 4 tahun cD bertugas sebagai asst. accountant W27 kat sini, kira lama la gak tu kan?? Selama 4 tahun nie segala kebajikan cD x pernah diabaikan oleh MTIB, sonok arrr keje kat sini.

Berbalik pada surat yang cD terima... korang sure nak tahu surat ape kan? Jeng jeng jeng... Nie ler suratnya, Pelawaan Temuduga Jawatan Akauntan W41...

Wow, bestnyer... Akhirnya cD akan jadik akauntan juga... huhuhuh tapi harus diingat, masih ada sesi temuduga yang perlu cD tempuhi dan walaupun cD staf dalaman, saingan dari calon-calon luar masih ada lagi. Matilah lepas nie gigih kena study, nak hafal visi, misi, isu semasa lagik.... cD mengharapkan berkat bulan Ramadhan nie, wish me luck ehhh

p/s: Matilah nama sebenar cD dah terpampang tu... so terjawablah sudah segala persoalan korang selama nie kan? "Siapa nama sebenar cD" tu diaaaaaaaaa...

-cD-

15 comments:

you are now in my zone said...

TAHNIAH CD!!! Clust CD nih! Proud of u... :)

-cD- said...

Mekacih nuar, wish me luck...

RizaL said...

Ya Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang, sesungguhnya kepada Mu kami berserah, makbulkan lah doa-doa kami hamba mu yang lemah, berkatilah setiap usaha yang kami lakukan dan limpahkan rahmat atas keihklasan kami dalam berurusan.

Ya Allah, aku memohon kepada Mu agar membukakan pintu rezekimu untuk sahabat baik ku, lapangkan lah dada beliau dalam apa jua urusan nya. Amin~! :)

-cD- said...

Amin... mekacih zal..

[[ Sakura ]] said...

Tahniah cD..Semoga peluang ini dibukakan untuk cD..Sakura doakan k...

-cD- said...

Mekacih sakura, cD try the best...

Hidney said...

east to east,
west to west,
try your best,
in your test... katanya!!!

p/s: pecah kaca pecah gelas, lepas baca harap balas

-cD- said...

i try my best,
menjawab itu test,
kalau idak ke east,
i cuba ke west....

Wakakakahhh...

p/s: kaca dah pecah gelas hancur berderai,jawapan x lucah, tapi hampir terbarai...

huhuhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hoyeeeeeeeee

TAHNIAH cD....dah berjaya nak naik pangkat..hehhehe..nanti leh open table la ek..(^_^)

-cD- said...

ada rezeki bukan open table jer, cD wat open house teros... jemput jemput..

budleee said...

tahniah2 encik Noorashidi :D moga temuduga ituew berjaya :)

kin said...

Congrats!
1st gaji kena belanja kak kin,ok ;P

-cD- said...

Mekacih Budleee, Mekacih kak kin... Kalau dapat InsyaAllah, x der hal ler...

Hidney said...

ada chance nak makan dinner mewah kat mandarin oriental ni. hehehe

-cD- said...

alaaa g kg baru jer, order sup ekor cam dulu2.. huhuhu