Saturday, September 13, 2008

Berbuka Di Restoran Cozy Corner...

Jumaat Petang
12 September 2008
(12 Ramadhan 1429)
Restoran Cozy Corner
Ampang Park, Kuala Lumpur

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, semalam sekali lagi cD berpeluang berbuka puasa diluar bersama teman blogger cD yang sangat chantek... Sapa teman cD itu? Jeng jeng jeng... nie ler gerangan orangnya, Sue... Patutnya, mengikut plan asal kami akan berbuka ber-3.. cD, Sue n Abang eQ... tapi disebabkan Abang eQ diserang demam rindu katanya, so petang tu cD ngan Sue mengedate sakan ler... huhuhuh. Sonok gile bila jumpe Sue nie, macam-macam benda jadi story kami.. Banyak gak ler story personal yang kami kongsikan semalam... Mekacih Sue..


Sue pose comey...

Sambil makan, sambil borak-borak tu kami dah plan satu kejutan untuk Abang eQ yang kononnya deman rindu, oppsss ampun abang... huhuhu. Kredit kat Sue yang gigih berjalan kaki dari putra Kg. Baru ke Chop n Stik semata-mata nak beli jus mangga yang Abang eQ dok ngidamkan tu... Sori ler abang, coz terjah memalam buta... (harap maaf coz pic terjah x sempat nak di snap, silap timing katanya...)

so tengok jer la pic cD ngan Sue berbuka di Cozy Corner nie.. Enjoy.


gigih nie amek pic...


Mee hoon Hainam, Sue punye..

cD try Cozy Chicken Chop...

Sedapnye air nenas n epal susu..


cuci molot ngan banana split..

Apapun, semalam cD sonok sangat-sangat... Berbuka ngan Sue, surprisekan Abang eQ n ngedate ngan Sue kat atas bukit... (ayoooo kontroversi nie, nantikan entri seterusnya..)

-cD-

8 comments:

eQbalzack said...

kalau snap pic abg eq semalam...bersedialah kena saman 1 juta...

-cD- said...

Elelelel sampai ke ati nak saman adik kesayangan abg nie? matilah...

RizaL said...

epal susu hmmmm...... interesting

-cD- said...

ermmm x penah try ehhh? sedap...

suesamsudin said...

eskrem su xsedap sgt kan cD... :(

-cD- said...

haa ahh ade jagong, cD x suke jagong, cD suke pisang... huhuhuh

Hidney said...

bila nak buat surprise visit ke bintulu plak? reel rasa macam nak demam jer dalam dua tiga hari ni (baring2 sambil letak lengan atas dahi...)

-cD- said...

huhuhu.. alalaalala.. macam nak demam jer kan? lom demam lagi...