Monday, September 15, 2008

Berbuka Di Tupai-Tupai...

Sabtu Petang
13 September 2008
(13 Ramadhan 1429)
Restoran & Kafe Tupai-Tupai
Kuala Lumpur.

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan ke-15 buat semua...

Semalam satu ari cD membuta jer, ngantok sesangat... nak plak hujan lite-lite sepanjang ari, syok gile pelok bantal. Semua nie gara-gara berpoye sakan ari sabtu lepas la... Bayangkan cD alik umah kul 4 am, teros kejutkan mak untuk sahur skali... huhuhhu. Kemanalah cD berpoye-poye sampai alik kul 4 am kan? Jeng jeng jeng... (matilah sound system yang sama)... cD cite untuk next entri ehhh, sabar...

Sabtu lepas gak cD n the gang telah mencemar duli ke Restoran & Kafe Tupai-Tupai untuk santapan berbuka puasa katanya... matilah x lalu nak makan santapan istana hari-hari... huhuhu (kak Eny teringin nak makan tupai panggang katanya, larikkkkkkkkk...) Meriah gile Tupai-Tupai ari tu, full house katanya.. Harmoni sangat-sangat coz bukan orang Melayu jer yang sebok nak berbuka puasa, bangsa India n Cina pun turut memeriahkan suasana..

Petang tu cuma kami ber-4 jer, (cD, Khai, Kak Iza n Kak Eny).. terasa kekok tanpa Fash disamping kami... Fash terpaksa bergegas pulang ke kampung coz ayahnya dikhabarkan sakit... Kami semua tumpang sedih n mendoakan agar ayah Fash cepat-cepat sembuh...



(cD n the gang without Fash...)

Ermmm hidang berbuka kat sini boleh tahan gak... sedap. Pilihan yang pelbagai dan menarik, kira x rugi ler bayar RM46 satu kepala... tapi kalau jenis yang makan sikit tu kira rugi laaa, huhuhu. Sental aje apa yang ada, kita bayar kan... apa yang nak dimalukan...


Nie ler pinggan cD, langgar pantang.. huhuhu

cD minum 3 jenis air sirap bandung, lemon n oren...


Apam pun ade...


cuci molot ngan anggur... sedap..

so tengok ler sendiri pic-pic nie..
(Maaf ler, pic makanan x banyak... payah nak amek, lapar gamaknya semua orang berebut-rebut... huhuhu)


cD n Kak Iza, pose majuk...

Kak Eny n Kak Iza...

Khai n cD...


pose sebelom berbuka...


Kak Iza n Kak Eny lagi...


cD n Khai lagi...

Sonok gile petang tu, tapi kalau Fash ada lagi sonok... x per nanti kita plan skali lagi ehhh... Muahh muahh kat pp semua..

-cD-

2 comments:

Nurmala said...

saya pergi tupai² keesokkan harinya 14 sept..

-cD- said...

owwhhh ye ke? g time weekend mmg ramai umat.. sesak..