Monday, September 15, 2008

Berpoye-Poye Di RedBox Ria...

Sabtu (Malam ke Pagi)
13 September 2008
(13 Ramadhan 1429)
RedBox Ria, Sogo
Kuala Lumpur.

Jeng jeng jeng... (still menggunakan sound system yang sama) huhuhu seperti yang cD janjikan pada entri lepas, nie ler penyebabnya cD alik kul 4 am tu.. Sesi masuk studio untuk rakaman album raya katanya... matilah x g terawih lagi skali n seb bek x kena panah petir gak.. huhuhu. Mentang-mentang setan x ade kami yang menyetan sakan... Alaaa kami berkaraoke jer, bukan buat maksiat pun...

Kak Iza x join sesi masuk studio kali nie, lepas berbuka kami hantar Kak Iza ke stasen Putra... Balik kampung katanya, rindu nak berbuka puasa bersama ayahda n bonda...


3 Diva katanya....



Meroyan, layan karaoke kul 2 am...

pose sebelom balik tido....

Mekacih pada Kak Eny, coz menjadi guru vokal pada sesi kali nie... Matilah pasnie cD akan rakam semula lagu-lagu Allahyarham Sudirman Hj Arshad katanya... dah jumpe key yang sesuai kan.... Bukan senang nak dapatkan key yang sesuai, sehingga cedera jugak ler tekak cD nie.. huhuhu

Berikut adalah plan asal aktiviti 13 September 2008:

1. Berbuka di Tupai-Tupai = Menepaiti piawaian
2. Berpoye di RedBox Ria = Menepaiti piawaian
3. Bersahur bersama = cancel coz mata dah ngantok sesangat..

Patutnya lepas kuar studio rakaman kami nak bersahur bersama katanya... tapi memandangkan memasing dah ngantok tahap tapir, plan tersebut telah di"cancel"kan...

p/s: cD sonok gile, walaupun tekak tercedera cD x serik untuk sesi berikutnya... Matilah x serik katanya...

-cD-

12 comments:

amirul usheruff dzulkarnain said...

errr..kalo dah namanya tiga diva, nak tau jugak yang mana satu krisdayanti..?

-cD- said...

hahaha.. soklan kantoi.. dah tentu-tentu yang tengah ittew, bley?

Hidney said...

diva dari bintulu tak join lagi... hehehe. matilah gelar sendiri diva

-cD- said...

amat2 la dialukan... x per semua org layak jadi diva kalau memenuhi piawaian... matilah diva iso..

amirul usheruff dzulkarnain said...

tgk gelang dah tau...memang diva divana..

you are now in my zone said...

KEMAIN! :p

-cD- said...

Acap, tu bukan gelang diva tau... gelang diva harus merelip-relip, huhuh

-cD- said...

Alaaa nuar, sekali sekala nak menyetan.. bukan selalu pun...

MAKSU@AKIM said...

hey..cd ke pakai heellls tu?

MAKSU@AKIM said...

hey..cd ke pakai heellls tu?ye ke akimnmpak kurus?**pengsan

amirul usheruff dzulkarnain said...

diva punya mikropon kena ade sarung blink2..tak sempat buat kah..??

-cD- said...

mmg arrr, tapi tuk live performance jer acap... masuk studio org x nampak.. huhuhu