Friday, September 19, 2008

Haziq yang Meniarap...

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan ke-19, ermmm lagi 11 ari kita akan menyambut Syawal... Yeyyyyyyyyy Hari Raya, huhuhu. Just nak update sket pasal Haziq nie, 2 ari lepas cD terima MMS dari Ibu Haziq (E)... guess what, Haziq dah boleh meniarap dan cuba imbangkan badan tuk merangkak... huhuhu cepatnye dak comey nie membesar, tengok ler pic tu Haziq dah pandai pose depan kamera kan... wah wah wah....

Muhammad Haziq...

Pantas masa berlalu, putarannya meninggalkan kita dengan 1001 macam kenangan, ada kalanya manis.. dan terkadang tercalit juga kepahitan serta kehitamannya... Memori tersebut akan memberi tamparan yang bernama pengalaman..

p/s: Kalau Haziq nak doit raye, hajak Ibu datang umah uncle cD ehhh.. Muahh muahh kat pp..

-cD-

4 comments:

MAKSU@AKIM said...

comel nya haziq~~~

MAKSU@AKIM said...

comel nya haziq~~~

suesamsudin said...

haziq lg comel dr uncle cD dia lah....huu huu... jgn marah....

-cD- said...

ermmm nak majuk ngan su arrr.. huhuuh