Monday, September 29, 2008

Mekacih Zal...

Assalamualaikum,

Salam Ramadhan ke-29, cuma tinggal 1 hari jer lagi sebelum semua umat islam menyambut kedatangan Syawal. Sure ramai yang telah berangkat pulang ke kampung halaman memasing kan? Dalam keseronokkan kita menyambut Syawal nie jangan lupa pada keselamatan diri dan juga keluarga... reti-reti la g servis kete tu dulu sebelum balik kampung... drive plak jangan melebihi had laju dibenarkan... pandu cermat jiwa selamat katanya... huhuhu

Ermmm ingat x janji cD pada entri lepas ari tu... sori ler lama sangat cD ambil masa nak update, bz katanya... shopping siang malam mengikuti rombongan Cik Kiah 2 gituuuu..Haaaa nantikan entri Rombongan Cik Kiah 2 nie nanti ehhh.. Tunggu... Pada yang masih ingat, cD ada beritahu yang cD dapat hadiah pengganti kepada hadiah dari Australia yang Zal tertinggal di Brunie tu kan?? Ingat x? Sampai cD merajuk katanya, ngade-ngade kan, x dapat hadiah pun nak majuk bagai... So sebagai penggantinya zal telah menghadiahkan cD ngan benda nie... tadaaaaaaaa

Chantek x? huhuhu.. bertambah lagi aksesori kat badan cD nie...


Kad raye yang lengkap beralamat.... tapi x ade setem katanya, merasa hantar by hand...

cD juga dapat kad Raye dari Brunei yang sepatutnya dipos dan bersetemkan Brunie.. tapi yang ironinya cD menerima kad raya tu by hand katanya... sentap siot, nama dan alamat dah lengkap.... "Yang Mulia" tu yang x tahan tu... tapi by hand... Kalau x merasa abg posman mencari Yang Mulia cD kat Gombak katanya.... huhuhuh. Pe pe pun, mekacih bebanyak kat Zal coz sudi melayan karenah cD yang meroyang kadang kalanya nie...

-cD-

6 comments:

RizaL said...

hehe... sabar je lah huhu

kemik said...

lepas raya kembali study dari pakcik kemik tempat lama tu!

Hidney said...

alamak... lusa dah nak raya. kad raya ucuk reel belum beli lagi. huhuhu jangan majuk ek ucuk... reel betul-betul lupa. bz pun boleh tahan gak. shopping raya pun belum lagi ni.

apa-apa pun reel nak ucapkan selamat hari raya kat ucuk. semoga bergembira hendaknya menyambut syawal ni dengan kehadiran keluarga dan sahabt yang senantiasa menyayangi ucuk. reel jugak nak mintak maaf zahir dan batin ek...

p/s: reeld dah ucapkan selamat raya kot dalam entry yang sudah-sudah. tapi tak pedulik... nak jugak ucap lagi. hehehe

-cD- said...

Ermmm ngan cD mmg kena banyak kesabaran... kalau x haru... huhuh

-cD- said...

pakcik kemik?? ermmm tempat lama? sesuatu nie? kena siasat...

-cD- said...

ucuk pos jer taun depan ehhh.. huhuhu. Demi ucuk x pe, x majuk pun... tapi tau ler bila datang kl nanti.. rasakan.. huhuuh

Selamat Hari Raya gak, Maaf Zahir plus Batin.... Cayang ucuk..