Saturday, September 13, 2008

Ngedate Di Menara Tinjau...

Jumaat Malam
12 September 2008
(12 Ramadhan 1429)
Look Out Point @ Kompleks Pelancongan Menara Tinjau
Jalan Ampang-Hulu Langat, Ampang, Selangor

Seperti yang cD janjikan nie ler entri kontroversi tersebut, huhuhuh. Semalam cD ngedate ngan Sue kat Look Out Point nie... Sonok gile berpoye-poye kat sini, orang len ngah sebok wat terawih, kami ngedate atas bukit lagik... (seb bek x kena panah petir) huhuhuh.

Chantek kan panorama malam kat sini...

Ekceli lepas anta jus mangga idaman Abang eQ tu, malam seakan masih muda katanya... Kitorang pun cam malas jer nak alik umah awal, esok x keje katanya... haruslah berpoye-poye lagi kan??? cD dengan confidentnya terus memecut dari Ukay Perdana ke Hulu Langat...

Sesampainya kami kat sana, yaaa ampunnnnnn.. ramainya umat, dowang sumer x reti nak g terawih ke? (sambil jeling kiri kanan n Sue skali...) Semalam 1st time cD drive sampai atas, biasenya park kat bawah jer, ngeri siot nak bawak kete sampai atas tu... Semalam demi Sue, cD berlagak macho n seb bek lepas sampai atas... huhuhu..

Ermm malas arrr nak cite panjang-panjang, kowang sumer tengok jer arrr pic-pic cD ngan Sue ngedate nie ehhh.. Jangan jelez...





Pose pukul 11 katanya... muka da basi...





Hope x ade yang jelez tengok pic-pic cD ngan Sue nie... di pihak cD mmg x ade yang makan hati, tatau ler plak di sebelah Sue... Kalau ade yang terasa cD mohon ampun dan maaf... Kitorang berpoye-poye jer.. huhuhuh

p/s: petang nie cD n the gang nak g berbuka kat Tupai-Tupai... Muahhh muah kat pp Kamoo sumer..

-cD-

11 comments:

budleee said...

hik2 kena panah petir takpe, ni kena tangkap basah

haaa pening kepala tuhh

-cD- said...

Ayooo tanak ler tangkap basah memalam, sejuk... huhuhu

suesamsudin said...

adui budlee...tgkp basah? mati su kene keje dgn abah su nnt.... hahahaha cD,su kalo siang pun xnak tau..... ;)

-cD- said...

cD pun tanak Sue... I masih suci.... huhuhu

budleee said...

hik2 bukan ape, ade kwn adik saya kena cekup dgn polis semasa berdua2an... just bagi warning jerk

do you really want to get married now :p

suesamsudin said...

aiyukkkk, gua tak nak kahwin lg buat masa ini....cukuplah sekali... :(

-cD- said...

Arghhhh tidak.... i muda lagi, x boleh kawen awal.. huhuhu,

p/s: untuk makluman, bkn kami berdua duaan, tapi berpuluh-puluhan.. huhuhuh.

cD ade 4 tahun lagi sebelom kawen..

eQbalzack said...

menarik2 pic kat atas tu..

i wish i can join u all masa tu...

p/s: this week abg eq kena kuarantinn....

Hidney said...

best lah tempat tu. nak gi...

-cD- said...

Emmm memang best pun, kalau abg join ade la tukang maek pic kitorang.. huhuhu.. makan ubat n cepat sembuh... leh poye-poye sesama.

-cD- said...

Memang nak bawak ucuk pun... nanti kita g ehhh..