Thursday, September 25, 2008

Berbuka Bersama Putera Brunei...

Rabu
24 September 2008
(24 Ramadhan 1429)
Pizza Hut
Maju Junction Mall, Kuala Lumpur.

Assalamualaikum, salam ramadhan ke-25 buat semuanya..

Semalam, cD berkesempatan bertemu dan berbuka puasa bersama teman blogger dari Brunei. Putera Rizal namanya, huhuhu (Rizal nie sebenarnya bukanlah anak raja pun, berangan nak jadik putera konon... oopssss). Pertemuan nie bukanlah yang pertama, coz last year cD dah pernah jumpa Zal secara x sengaja di Curve, Mutiara Damansara. Time tu kitorang sama-sama berada di tempat dan waktu yang sama, walaupun bergegas untuk ke lokasi yang lain cD sempat luangkan beberapa minit untuk ketemu dangan Putera Brunei sorang nie... huhuhuh

Hope Zal berpuashati dengan pertemuan kali ke-2 nie, siap berbuka puasa sama-sama lagik kan? Semalam cD tingin sangat nak makan Pizza, bila tanye Zal dia kasi green light... so apelagi, jom Pizza... huhuhu. Sonok betul bila berbicara dengan putera Brunei nie, suka sangat memuji kecomeylan cD yang x sebarapa nie (muka merah sepanjang masa tawww, malu siot..) Banyak juga yang cuba di "korek" petang tu, tapi sorry arrr coz hidup cD tiada rahsia, x ade apa yang cD nak cerita dan kongsikan bersama... huhuhu len kali usaha lebih sket ehh, mana tau terkorek rahsia lain ke?

Nie ler menu kami berbuka semalam... Makan berdua jer, so x ade la penuh meja...


Ermmm mekacih bebanyak pada Zal coz belanja cD berbuka puasa di Pizza Hut. Sebenarnya cD majuk coz adiah dari Australia yang Zal janjikan tu tertinggal kat Brunie... Waaaaaaa, tapi majuk cD x lama coz dapat adiah lain dari zal.. huhuhu nak tau ape bendanya kena tunggu next entri ehh..

Pada Zal, mekacih bebanyak n sorry 4 everything....

p/s: Ari nie ade date ngan orang lain plak... wahhhhh

-cD-

10 comments:

Hidney said...

wahhhhhhhh katanya...

-cD- said...

Waaa waahhh waaahhhhhhhhhhhh katanya lagik... huhuhuh

Hidney said...

mungkin hujung minggu ni reel nak berbuka puasa di brunei. wahhhhhhh lagi...

-cD- said...

Ermm yer laaa, kl nie jauh benar.. Brunei tu ibarat sebelah rumah jer kan... waaaaaaaa

amirul usheruff dzulkarnain said...

terkesima kejap...

-cD- said...

awatnya acap?? huhuhu ko jang speku bukan2 ehhhh

Hidney said...

huhuhu kl tu kena naik flight ucuk. brunei tu drive jeh... tak yah beli tiket hahaha

amirul usheruff dzulkarnain said...

i luv spekulasi..ahahaha

-cD- said...

alaaa kalau nak ucuk leh berenang ke kl kan? apa sangat la laut china selatan tu... bukannya lautan api pon... oopsss

-cD- said...

i luv spekulasi too, tapi bukan berkaitan diri sendiri ler... oopsss..