Monday, September 1, 2008

Ramadhan Al-Mubarak...

Assalamualaikum...

Wahhhh mood Ramadhan katanya, tutur kata harus tersusun, dilapik dan disulam rapi... tapi awas, jangan hipokrit ehhh. cD mengambil kesempatan nie untuk mengucapkan Selamat Berpuasa dan menunaikan ibadah disepanjang bulan Ramadhan yang mulia ini. cD menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekiranya ada terlanjur perbuatan, tutur kata dan coretan yang menggoreskan hati dan perasaan Kamoo-Kamoo diluar sana. Sesungguhnya cD juga manusia biasa yang x lari dari membuat kesilapan, so maafkanlah cD.

Rajin-rajinlah jemput cD untuk program berbuka puasa nanti ehhh, InsyaAllah segala undangan sebolehnya akan cD penuhi... Wahhhh belom start puasa dah berangan dengan program berbuka sana sini....

Jangan lupa niat sebelom tido ehhh, daaaaaaaaa..

-cD-

4 comments:

akusiktauk said...

waduh.
lupe r niat pose.
he3.

-cD- said...

ler Lan lupe ehhh, meh cD ajar... turun arr kl berbuka sama ngan cD...

Hidney said...

rindu nak makan dinner sesama... lebih2 lagi bulan poser ni. nak makan sup tulang paling best mcm yg 1st time jumpa ucuk ari tu. huhuhu gerai tu pun dah lnyap dah

-cD- said...

simpan lek lok kenangan tu coz ada ketikanya sesuatu peristiwa x mungkin berulang... jika berulang skalipun x mungkin semanis saat pertama..