Sunday, October 5, 2008

1 Syawal @ Raya Pertama...

Wahhhh meriahnya cD beraya sana sini tahun nie, puas sangat-sangat...

Seperti kebiasaan tetiap taun selain dari sanak-saudara, insan yang wajib dan pasti bertandang ke teratak cD pada 1 Syawal adalah Abang eQ... sori coz taun nie kaler langsir mak sama lagi ngan kaler baju melayu abg... kekekeke. Sejak kenal 3 tahun lepas, abg eQ adalah orang pertama dikalangan teman-teman yang akan bertandang pada 1 Syawal... mana idaknya, kami sama-sama orang KL yang bermastautin di Gombak katanya.. huhuhu


cD dan Abang eQ...

Dan seperti tahun lepas juga, lokasi berikutnya selepas rumah cD adalah teratak akak SaCha... jika tahun lepas abang eQ malu-malu nak bergambar, tapi tahun nie jangan kata malu, segan pun idak... huhuhu ampun abg.. Akak sha nampak manis sangat dengan sepasang kurung birunya itteew... Selain cD dan Abang eQ, Ain dan Mona pun turut serta memeriahkan suasana Hari Raya di teratak akak sha... Meriah siot, tetau jer la bila kami ber-5 jumpe... kecoh, tu belum sesi snap-snap lagik, semua tanak ngalah ngan pose mautnya... gitulah kami...

Hope tradisi bertandang nie akan berkekalan selagi kita masing-masing single katanya... nanti bila dah berkapel susah plak, masing-masing dengan agenda sendiri... Apa pun cD cayang Kamoo semua...


Mona, Ain, Akak Sha, cD dan Abang eQ...

cD dan Akak SaCha...

Skandal 2008, cD dan Ain...

cD dan Mona, sedondon petang tu...




-cD-

8 comments:

eQbalzack said...

ishhh...sape mamat baju melayu johor tu ek??

eQbalzack said...

cD...lawa la pic yg per-1 tu!

kin said...

tak tahan senyum tgk pic yg last sekali tu... Kedua-dua jejaka buat muka cam nak mintak wit raya je...huhuhu

P/S : Maap zahir & batin 'ek guyz ..hehe

kin said...

tak tahan senyum tgk pic yg last sekali tu... Kedua-dua jejaka buat muka cam nak mintak wit raya je...huhuhu

P/S : Maap zahir & batin 'ek guyz ..hehe

No OnE said...

InsyaAllah akan berkekalan tradisi ni sampai beranak pinak cD!hahah.....

-cD- said...

1st time dalam 33 tahun katanya pakai baju melayu johor kan? huhuhu. mamat gombak tu.

p/s: pic pertama tu mmg lawa tapi cD cam sengat jer, abg lak senyum nakal...

-cD- said...

penat posing ler kak kin... taun nie x dapat satu sen pun.. waaaaaaaa

-cD- said...

Amin... huhuhu sape dapat anak dulu ehhh? larikkkk