Thursday, October 9, 2008

Beraya Rumah Manager Ziana Zain...

Rabu Malam
8 Oktober 2008
Open House Kak Lisa Aryanti, Manager Ziana Zain
(Ziana Folks n Ziana Folks x rasmi katanya)
Kediaman Kak Lisa, Petaling Jaya

Semalam cD berkesempatan memenuhi undangan open house Kak Lisa Aryanti, (Manager Ziana Zain) bertempat di kediamannya di Petaling Jaya. Open house nie khusus untuk Ziana Folks (ZF), kedatangan cD adalah diatas undangan Kak Eny dan secara automatik cD menjadi ZF x rasmi katanya... huhuhu matilah lepas nie kena jadik member.. Ermmm segan gak memula coz semua yang hadir adalah ZF, terasa cD amat kerdil coz x kenal sangat ngan dowang... cuma adalah 2/3 orang yang rasanya cD pernah terserempak masa tengok konsert fenomena Ziana & Anuar Zain ari tu...

sedondon, konsep purple n cream katanya...

Walaupun baru 1st time jumpe n kenal, dowang nie memang happening gile... pale semua biol jer, sama la ngan pale cD so leh la layannnnnnnnnnnn.. Pecah pewot dibuatnya, nak plak bila dowang menyakat Tasya n Kak In.. meletop siot.. Tasya ngan Kak In nie kaki latah, senak-senak pewot cD dibuatnya... memang gile la dowang nie sampai cD pun jadik mangsa Kak In bila dia latah... ditujah-tujahnya pale cD nie... nanges...

Mekacih pada Kak Lisa coz sudi menerima kehadiran cD n ZF yang lelain... Masakan Kak Lisa memang 1st class.. laksa dia meletop, sedap sangat-sangat..

nie ler tuan rumahnya, Kak Lisa Aryanti (Manager Ziana Zain)

muka toya, kenyang melantak...


sebahagian besar orang kuat ZF

Ermmm sori ler coz x snap bebanyak, bukan ape segan katanya... maklumler ZF x rasmi katanya... Walau ape pun cD seronok sangat dapat kerkumpul reramai ngan gang-gang ZF nie, korang memang gilew laaa.. InsyaAllah kalau ade gathering lain cD akan join sama.. Mekacih gak kat Kak Eny coz sudi ngagkut cD merata-rata walaupun tanpa The Diva's yang lain... huhuhuh...

-cD-

8 comments:

you are now in my zone said...

haha...karl di situ :D

amirul usheruff dzulkarnain said...

motip tak pakai kebaya..larik...

-cD- said...

nuar kenal karl ehhh?

-cD- said...

ermmm kebaya di"haram"kan semalam.. makan hati gak coz x leh nak padankan ngan heels bertatah berlian tu..

akusiktauk said...

besh nyer.
x ajak pun.
lan pn fanatik ZZ dr seberang.
hehe.

Hidney said...

jadi betul la kaki yg pakai heel tu ucuk yg punya? haha ngaku jer... hehe

-cD- said...

alaaa lan jgn arr majuk, kalau dekat da hajak pun.. jumpe sabtu ehhh..

-cD- said...

Alamak... kantoi, huhuuhh