Thursday, October 16, 2008

cD & Lan...

Ermmm gawat nie, blog cD dihujani dengan komen-komen yang menyeramkan... High Heels ittew telah menjadi isu yang sangat panas, matilah ranking naik pas nie... huhuhu... Diharap kamoo semua bersabar, cD akan dedahkan siapakah sebenarnya pemilik kaki berbulu ittew..

Bagi meredakan suasana yang idak ler panas mana pun.. suam-suam kuku aje katanya, cD post entri len dulu ehhh... nanti dah sejuk baru cD wat kesinambungannya plak... sementelah ade permintaan untuk menggayakan kebaya dan heels.. matilah haku... oopssss.. Last week Lan (akusiktauk) datang kl atas urusan keje, so secara x langsung Lan jadi tetamu cD... tapi yg sedeynya, kedatangan Lan tidak mendapat layanan yang 1st class... sori sangat-sangat coz jadual cD padat weekend lepas, hope Lan faham... sempat bfast sama jer pagi sabtu tu coz malam sebelumnya Lan tido di teratak cD...

Ermmm sempat gak ler cD belajar photoshop sket-sket... x pandai pun nak edit-edit gambar nie... hasilnya, ermmmm Ado??? bole laaaa..

Lan & Mr Lion....


cD & Lan, pic nie x edit pun...

p/s: sori Lan... layanan kureng sket, hope Lan faham situasi cD... Ermmm agak-agak bile ehhh nak post pendedahan eksklusif pemilik kaki berbulu ittew? Matilahhhh nak cari kebaya... oopsss..

-cD-

10 comments:

DaK haNIe said...

nt kem slm kt lan ehk..
gegegegegege [gataiiii]

-cD- said...

ermmm x yah kirim2, lan baca nanti tau ler dia menjawab salam tu.. huhuh

p/s: hamboiiii mmg gatai..

you are now in my zone said...

ok aper sentuhan pertama potocop cd tuh...quite impress :)

-cD- said...

ermmm x leh lawan nuar.. nanti nak tuisyen ngan nuar ler.. huhuhu bley?

akusiktauk said...

dh pndy ek gune photoshop?
woo..x sia2 r lan ajar ari tu wlpun last minit.
he3.

>> hanie:komslm. :)

amirul usheruff dzulkarnain said...

ratu photoshop bakal naik takhta tak lama lagi. (ampun tante..)

untuk koleksi kebaya nyonya, sila ke melaka bandaraya bersejarah..

jgn lupa pose kt tgh2 bangunan merah ittew dgn kebaya..dgn sedikit sentuhan photoshop, kompem bley jadi cover magazine LIBUR..(magazine ape tu ek..)

bestnya pandai guna photoshop..aku tau guna UBS je..wuuu..

-cD- said...

lan - mana pandai sangat, lan ajar 2 minit jer, seb bek otak cD nie ligat lagik.. huhuhu

-cD- said...

Acap - permintaan ko melampau sangat ler acap, kudrat aku mengatakan yg aku x mampu... matilah mengalah...

amirul usheruff dzulkarnain said...

ratu mana boleh mengalah..bley...

-cD- said...

matilah....