Tuesday, October 14, 2008

cD + SaCha + Hidney = "Sonoknya Jadi Kami"

Ahad Petang
12 Oktober 2008
Redbox Plus
Pavilion, Kuala Lumpur
Karaoke Sampai Lebam...

3 Diva katanya, Diva Keramat, Gombak & Bintulu.. wakakakahh

Ermmm nie ler penyebab cD terkejar-kejar ke hulu ke hilir ari ahad lepas... tepat jam 3 cD beransur dari rumah Joe dan balik bersiap untuk sesi berpoye-poye plak... huhuhu Janji ngan ucuk sampai kul 4, tapi kami terlewat sket... ampun ucuk, bukan sengaja... Sebelom tu cD singgah Keramat dulu jemput Akak Sha untuk sesi poye-poye nie... x cukup korum kalau akak sha x de... (cD rasa Johan tu ok ler akak sha, matilahhhh nak kenen-kenekkan lak...)

Bila kami ber-3 jumpe kecoh dibuatnya... huhuhu tu ler yang terkuar statement "sonoknya jadi kita kan??" memang seronok bila kamoo jadi cD, SaCha & Hidney.. tu belom plus eQbal lagik... huhuhu inilah kehidupan, setiap insan berbeza kisahnya ada yang sentiasa menguntumkan senyuman tapi gelodak didalam tersemat rapi... ada juga yang lara x kira masa, menyalahkan takdir semata... tapi bagi kami tiada hipokrasi, apa yang terakam itulah realiti.. jadilah diri sendiri dan nikmati kemanisan hidup ini...

Plan poye-poye petang tu adalah "Karaoke Sampai Lebam" katanya, ermmm tanpa buang masa kami terus ke Pavilion, Redbox Plus ler... kat sini x payah menunggu lama, bilik sentiasa ada... maklum ler plus katanya, RM pun ++ juga huhuhuh.. Ermmm sebelom apa-apa Ucuk dah g tau yang dia nak nyanyi semula lagu gemilang... tapi kali nie versi solo, cD namooo duet lagi... takot kelaut lah sekali lagi nanti. Ermmm apa pun petang tu memang happening gilew, paling menyerlah Ucuk ler.. sedap sangat suara ucuk "husky" lite2 jer, time nyanyi lagu kerispatih ngan seribu tahun tu... Kredit gak pada akak sha, meremang time korus lagu "Tiada Lagi" huhuhu, jangan bimbang kami still ada lagi....

ingat x statement cD petang tu? sonoknya jadi kita kan?? Inilah kami, happy tanpa sebarang hipokrasi..

Suke pic nie, sweet sangat.. huhuh tengok ler sape yg amek kan? Abang eQ jgn jelez..

pic manje-manje ngan ucuk... matilah..........

Bilik kami nie available sampai kul 3am... kalau idak memang karaoke sampai lebam dah.. x pun lunyai teros, tapi memandangkan kami dah janji nak dinner umah abg eQ hasrat tu telah dibatalkan... matilah kalau x datang abang eQ akan majuk. Sebelom beransur kami sempat snap-snap dulu mana yang patut, huhuhu.. banyak gak pic yang meletop n makan hati, tapi x adalah cD nak publish kat sini... itu semua kenangan kami bersama.. cD cayang Kamoo Ucuk n Akak Sha.... jom cepat kita dah lambat nie, kang abg eQ majuk... oopssss..

p/s: Ucuk jgn lupe e-mail pic tu ehhhh..

-cD-

6 comments:

eQbalzack said...

kalo abg eq join...tak makan la korang malam tu...

p/s: nasib abg eq kureng sket berkaraoke..kalau tak mic tu gue punye..hehe

-cD- said...

ermmm kat Redbox nie pun macam2 makanan ade.. kitorang sanggup x makan coz simpan pewot untuk dinner ngan Abang...

p/s: mic ade banyak... huhuh

Hidney said...

ala... suara reel biasa2 jer lah. tapi yg penting dapat jugak nyanyi gemilang tanpa di-ke-lautkan mcm attempt lepas. hahaha

abang eq... oyster kat RB plus sedap tau... tapi simpan ruang utk makanan abang eq yg lagi sedap. hehehe

-cD- said...

Ermmm sebab x minta "cole" cam ari tu... huhuhuhu

korban ape saje demi abg eQ katanya...

No OnE said...

nanti kena g lagilah.abg eq walaupon sore tak merdu tapi takpe kami paham..join jer next time k..wuahahha

yeah betul cD..seronoknya jadi kami.lagi sonok jadi SaCHa sebab dikepit oleh 3 jejaka kacak, manis n comel..waduh2...nyum2...

-cD- said...

huhuhu statement x hengat.. mentang ler akak sha pompuan... mmg sonok jadi kita kan??

Alhamdulillah syukur pada Allah SWT..