Friday, October 10, 2008

Happy Birthday Fash...

Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 Fasha...
Happy Birthday 2 You

Ermmm hari nie, 10/10/2008 merupakan hari ulangtahun kelahiran Fash yang ke-26, Happy Birthday Fash... Entri nie cD wat special untuk Fash walaupun semalam dah wish tru sms kan... huhuhu hope kehidupan Fash sentiasa disinari cahaya yang bersinar-sinar katanya... Ermmm wat masa nie just wish jer la dulu ehhh, adiah n open table cukup bulan katanya... faham-faham ler lepas raya nie dah kering... kekekek, apa-apa pun maybe ade surprise dari The Diva's untuk Fash, tunggu.....

Pose terbaik katanya...

cD n Fash...

Hari berganti hari, bulan berganjak ke bulan, tahun berselang ganti... Walau apa jua keadaan hidup perlu diteruskan, makin meningkat usia makin besar cabaran yang mendatang... Semakin banyak komitmen, makan besarlah tanggungjawab kita...

p/s: Fash nak adiah pe?

-cD-



8 comments:

Anonymous said...

TEMASEH SAYANG MAHU HAKAK TAU AIK?? MAKAN BESAR...HEHEHHE

-cD- said...

huhuhu cukup bulan katanya...

RizaL said...

:) hepi b'day fash :)

Hidney said...

epi epi bday fash... cumel!

-cD- said...

fash je la yg cumel kan??? waaaaaaaa

RizaL said...

Yer la, tapi kalau mengikut urutan salasilah raja-raja kekiutan ni kan, mesti cD gak! :)

-cD- said...

eleleele... hanya memuji katanya, mekacih zal..

Anonymous said...

heheh thanx rizal thanx hidney nak hadiah heheheh- fash