Sunday, October 26, 2008

Happy Birthday Kak Eny...


Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Kak Eny...
Happy Birthday To You

Happy Birthday to Kak Eny yang cD cayang nie... huhuhu sepanjang perkenalan kita banyak sangat benda yang membuatkan cD happy dan tersenyum puas... Mengenali kak Eny membuatkan kehidupan cD bertambah ceria... Terima kasih untuk huluran persahabatan yang terjalin antara kita... Muahhh muahhh kat pp, we all cayang sangat kat Kak Eny...

Tunggu next entri ehhh, entri kita berpoye-poye sempena sambut besday dan pra Deepavali, oopppssss..

Kak Eny time zaman kegemilangannya... huhuhu

Hope kegembiraan sentiasa melingkari kehidupan kita dan cD doakan moga Kak Eny sentiasa berbahagia dan gembira bersama insan-insan yang tersayang.... muahh muahh kat pp..

b/p: Gang Mental, cD, Khai, Fasha n Iza...

-cD-

10 comments:

i-chimera said...

hepi birthday kak eny...

amirul usheruff dzulkarnain said...

hepi bday tuan butik kedaung..

Anonymous said...

hepy bedy kak eny yang ke 17 getuuu jer matila kena carutzzz lepas nie hampun mak hayeemmmm... jap2 nak wat tarian gelek arabic jap lalallal..aisha fasha aldrianna lamma...

Kak Eny said...

i-chimera -> mekacih ek! ;-)

Kak Eny said...

Mr. Acap -> syhhh... tuan butik kedaung x sesueiii utk entri ni :p

anyway, mekaceh ek en. acap :-)

p/s: difahamkan kebizian mengatasi segalanya - motip tak join besdey hakak katenye

Kak Eny said...

aisha fasha sandel -> motip tarian gelek?? *pitam* kuar dari krete time jem kat highway katenye.. dgn iringan lagu Siti Situ Sane Sini *pitam balik*

neway, mekaceh yek kerana turut memeriahkan majlis! ;-)

p/s: mak jadik mak hayam time showbiz catwalk on heels jek occay! :p

Kak Eny said...

cd -> aaa.. yang ni kena ucap pjg sket :p

Memula mekaceh kerana menjadi adik kesayangan*muah2* Pastu kerana memeriahkan majlis sehingga hari2nya menjadi sangatlah pack dgn berbagai majlis - x termasuk gi batu kep sempena dipavali eve katenye :p

saya juga mengucapkan selamat hari dipavali kepada semua pembaca blog ini*matilah dah lain ucapan plak nih*

err.. dah ler.. i tak sangka menang so tak prepare for ucapan *dah la pompuan.. blog orang nihhh...kih kih..*

Watever it is, i love u guys! Hopefully our friendship will last forever! With god willing, insyaallah...

p/s: Gile terharu dgn entri ni.. again, thanx a lot dear bro!

-cD- said...

Ayoooooo...

Sentap ok, nie blog sape ehhh.. abis sumer komen direply katanya.. huhuhuh...

p/s: cayang kak eny gak... muahhh muahh kat pp.

Anonymous said...

matila blog saper kaedah nyer getuuu jer

Kak Eny said...

x duli, redah jugak! hak hak! :p