Wednesday, October 15, 2008

High Heels Lagik???



Ermmm entri nie cD tujukan khas buat Amirul Usheruff Dzulkarnain (Acap) coz beliau adalah antara pengomen terhebat di blog cD... matilah mengampu... Entri nie adalah kesinambungan pada entri High Heels yang lepas, pada kamoo-kamoo yang x tahu hujung pangkal mrasa klik sini --->> High Heels???

cD masih keliru dan tertanya-tanya, siapakah pemilik kaki berbulu ittew? Sesungguhnya beliau begitu hebat dan mampu menggayakan high heels tersebut dengan confidentnya... Abaikan bulu-bulu tersebut dan lihatlah aksinya bersama heels bertatah berlian ittew, sungguh mengkagumkan... matilah.... Tatau ler cene kalau dia membuat catwalk, sure meletop... Tentu kamoo semua nak tahu siapakan gerangannya pemilik kaki berbulu ini kan? cD juga tertanya-tanya, tingin sangat nak jumpe dan bergambar sama dengannya.. Tapi apakan daya, cD cuma menerima kiriman e-mail bersama gambar-gambar tersebut sahaja tanpa mengetahui siapakah gerangan empunya kaki dan heels nie..

sebelom....

selepas...

Sebelom...

Selepas...

Ermmm walauapa pun kamoo jangan risau, cD akan berusaha gigeh mengorek rahsia siapakah disebalik kaki berbulu ittew... huhuhuh.. InsyaAllah cD akan jadikan dia High Fashion Model bagi memperagakan high heels bertatah berlian tersohor di Malaysia.. Matilah lagi.... Tunggu ehhh next entri, cD da ade tajuk mungkin "Heels + Catwalk = High Fashion Model". cene? Meletop x? huhuhuh Tunggu......

p/s: Acap, cD ngah berusaha dapatkan pic dia pakai kebaya... oopssss..

-cD-

43 comments:

gUrGuRlZ said...

saiz aper itu high heelssss CD..boleg muat pulak tue..ada2 ajer kamu2 ne..suka nengok aktiviti CD dan kawan2...sangat Funny & njoy...

-cD- said...

ehhh gurgurlz.. tu bukan cD ler huhuhu. kalau x silap cD saiz 7 katanya..

suka tengok xtvt cD ngan kekawan? mekacih la gurgurlz ehh.. selalu2 la singgah..

Lyd said...

ERKSSSS CD KE TU?...
ORG TU PAKAI SUAR PENDEK..
CD KAN PAKAI SUAR PENDEK.. HIKHIKHIK...
BIAR BETUI.. MUATTTT TUUUUUU...

-cD- said...

ayoooo sorang lagi.. lyd x semestinya cD sowang yg pakai suar pendek.. matilah...

Lyd said...

hikhikhik yela tu CD..

-cD- said...

tidakkkkkkkk.. matilah menafikan.. tunggu next entri kalau nak tahu siapa...

Lyd said...

hikhikhikh tak sabar nk tunggu entri berikutnyer...hehehe

update le arini...:)

Hidney said...

jean 3 quarter tu mcm kenal jer. bentuk kaki tu pun mcm fimiliar jugak. hehehe terpecahkah lobang lagi?

-cD- said...

ermmm bawak-bawak bersabar... sure nest entri kabooommmm..

-cD- said...

Ayooooo ucuk jgn nak meng"kantoi"kan... tunggu jer next entri, sure terjawab segala persoalan..

lek lok nek belon tu ehhh.. sampai g tau..

suesamsudin said...

MACAM KU KENAL JE KASUT MERAH TU....MUAKAKAKAKAKAKAKA...SAIZ 7 TU KAN!!!!!HEHEHEHEHEHE..GELAK GULING-GULING....

DaK haNIe said...

hikss....
gerangan kaki itu mcm amatlah ku knal..
hikhikhik....
amat sepadan ngan heels berdiamond tuh..
[nangis la cinderella tgk..hahaha]

>> td xleh nk kumeng..pc hang!!

-cD- said...

ermmm sue, adakah kasut merah itu jenama sembonia? matilahhhhh

-cD- said...

wahhhh glamer sungguh kaki berbulu ittew, semua org cam kenal jer.. hanie pun kenal pemilik kaki tu ke?

DaK haNIe said...

lg nama kaki berbulu yg glemer..
mo xknal..ekekeke
tp xper...
sabar menanti pendedahan eksklusif..
hikssssss..

-cD- said...

huhuhu pendedahan eksklusif katanya.. matilah...

you are now in my zone said...

haiyo!!!!!!!!!!!!!! :p

-cD- said...

pekup mulut katanya... huhuhu

amirul usheruff dzulkarnain said...

YAAAAA AAMMMPPUUUUNNNNNN....

kalo kimora lee simmon dpt tau..memang dia sujud sembah kaki ngko..miss J tak buleh carik makan lepas ni occay..

memang BRANI MATI katanya kan..kemana pergi nya diamond blink pada kasut..tak di dtgkan sekali kah..

kepada tuan badan yg memakai kasut (MCM LAH AKU XTAU SAPE KAN) keanggunan mu lebih terserlah kalo pakai stoking..memang tak kantoi..

#nnti pakai wedges kaler merah plak..matilah memberi galakan..

Duke Luce Dell'amore said...

funny entry!
make me laugh a lot!

akusiktauk said...

hahahaha...
dh agak kaki sape yg bertuah berbulu tuh.
kalah r kaki mariah carey mcm ni.
konfem dia nanges smpy berdarah bile tgk pic meletop nih.
he3.

> jgn marah. :p

RizaL said...

terkejut pun ader, nak muntah pun ader huhu.. :) keciknyer kaki tu dah siap muat size wanita~! huhu

aizul said...

pom!!!!!...hebat tuh siap leh pakai heels!~ oit mandul2..haha

cik wanie said...

ayo,
kaki tue saling x tumpah mcm kaki CD ajo,
[wpun x pernah jumpa]
yelah sbb CD kan suka pakai seluar 3 suku,
lalalalalalalala.....

adoi,
kantoiiii

-cD- said...

Acap - jangkan Kimora, Tyra pun nanges sedu-sedan ok... ermmm diamond dia cicir masa wat catwalk katanya..

wedges kaler merah? ermm my fav colour, oopsss kantoi..

-cD- said...

jim - funny ehhh, tunggu next entri..

-cD- said...

Lan - ermmm Mariah Carey tetap DIVA ler lan, kalau poster kat umah cD tu da turun baru leh rampas tahta...

Anonymous said...

wakakakaka mmng fofular kaki bebulu ni...betis mak aiii..tgk jari kaki pun dh tau sape empunya hahahaha


Mie...

-cD- said...

Rizal - ermmm kalau terkejut mmg logik tp pehal lak nak muntah? coz bulu2 ittew ehhh? wakakakahhh seksi pe..

ermm kaki org comey katanya.. kaki sape ehh?

-cD- said...

Aizul - ermmm risiko pemakaian heels bagi pompuan jer.. laki mane leh mengandong?? oopsss...

-cD- said...

Wanie - saling x tumpah? ayoooo dah tumpah berterabur bagai nie... jgn ler mengkantoikan cD..

-cD- said...

Hayoooo penat nak reply komen.. hope x de komen masuk lagi.. matilah....

-cD- said...

Mie - ermmm penah ke tengok jari kaki n betis cD live? oopssss..

amirul usheruff dzulkarnain said...

nnti i bawak u p treatment kecik kan betis ya...program kecikkan betis bersama abg eq..

(ampun abg eq)...

-cD- said...

mak tanak, mak tanak... oopsss meroyan lak.. tu bukan betis i ler..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sungguh lentok kaki itu..muehehheheh

amirul usheruff dzulkarnain said...

next entry suruh EMPUNYA KAKI pakai kebaya pendek + heels 6 inchi..jgn lupa selendang maya..ahahaha

-cD- said...

Yanie - susah tau nak pose gituuuu huhuhuhu..

-cD- said...

Acap - demand ler ko nie acap.. matilah nak memenuhi kriteria ittew..

amirul usheruff dzulkarnain said...

ahaha...sekadar memenuhi permintaan peminat empunya kaki..diorang mana reti nak mintak..aku wakil kan aje..

tapi kalo pakai dengan evening dress lagi lawa kot..errrr..

-cD- said...

Acap - ko biar betol sket, kejap kebaya ketat.. pastu kebaya nyonya.. skang minta evening dress plak...

matilah kimora ngamok dress x muat, da gemok katanya.. menjerit dan meroyan.. oopsss

Mohd Sufian said...

kahkahkah... x bleh blah.

-cD- said...

huhuhu.. mmg x bley..