Tuesday, October 28, 2008

Open House Abang eQ...

Ahad Petang
26 Oktober 2008
Open House Abang eQ
Ukay Perdana, Kuala Lumpur.

senada, seirama... zizi, su, cD & Abang eQ...

Hari ahad lepas, Abang eQ buat open house... cD antara yang wajib hadir katanya.. matilah putus sahabat kalau x datang.. Hari ahad tu kuliah cD sampai kul 1.30 pm, open house Abang eQ bermula seawal jam 2 pm... terkejar-kejar lagi cD dibuatnya... Habis jer kuliah cD teros ke Kampung Batu Muda, kebetulan member cD kawen pada tarikh yang sama... matilah cD nak memenuhi setiap undangan tanpa ada yang berkecil hati... sempat bersalam-salaman ngan kedua mempelai dan memberikan hadian jer.. cD x makan pun kat umah kenduri nie coz nak balik umah bersiap untuk ke open house Abang eQ katanya... Maaf pada Iera coz singgah sekejap jer, hope Iera dan Tam berbahagia hingga ke anak cucu.. (Iera nie merupakan anak kepada Dato' Abu Hassan Din Al Hafiz) cD akan wat entri khas tuk majlis kawen nie... tunggu next enrti ehhh..

Petang tu cD datang bersama Su, (su lagi? matilah kontroversi berterusan katanya).. Ermmm bukan kami berdua jer ehhh, anak kami, ical ikut skali... oopssss... Konsep petang tu hijau katanya, matilah sama konsep ngan tuan rumah... dah jadik cam boria plak... Ramai tetamu yang dijemput sempena open house Abang eQ nie... Time cD sampai, ahli keluarga Abang eQ semuanya ada... sempatlah kenal-kenal ngan family abang eQ termasuk kembar abang eQ... iaitu abang aQ..

cD & Su...

sukanya... kebahagian milik kita, matilah...

Hati cD sangat-sangat tersentuh bila melihat Mr. Acap yang gigeh bertungkus lumus menyediakan dan melayan tetamu petang tu... x sangka sponser besar cD di di"BIBIK"kan oleh abang eQ... matilah kau, dibibikkan katanya..

Ermmm ramai gak tetamu dikalangan blogger yang datang, antaranya Wanie & Mamanya... cD sempat bersalaman jer... sori x datang open house Wanie... Yanie pun ada gak, sempat jeling-jeling manja jer... huhuhu.. sori ler cD bukan kekwat ehhh, masa sungguh mencemburui cD.. terkejar-kejar petang tu.. Remy pun ada, x sangka Remy pun kenal ngan Abang eQ ehhh... yang x bestnya cD x dapat jumpe ngan kekawan lain, coz semuanya datang awal... akak sha, roy & ayei semuanya dah balik... sedey...

bersama tuan rumah....



Happy Family katanya....


cD & Su lagi...



Abang eQ, Su, Ical, cD & Zizi...


Pe-pe pun cD happy skali lagi... beruntungnya jadi cD, walaupun terkejar sana sini, cD masih tetap happy dengan kehidupan ini.. Syukur Alhamdulillah, amin...

-cD-

28 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tak sempat nak ambik gambar dengan CD....huhuhuhu

sempat jeling menjeling jer

hehehheh

eQbalzack said...

bravo2...suka entry ni..

pembetulan cD..acap adalah tetamu kenamaan kat umah abg eq...bukan bibik..

time kaceh cD & sue sebab luangkan amsa dtg umah abg eq...sayang korang berdua ni..hehe

-cD- said...

Yanie - alaaa sori sangat2... tetamu ramai sangat n cD nak cepat ari tu.. x per len kali kita jumpe ehhh g minum2..

-cD- said...

Abang eQ - ermmm pe pun cD tetap cian kat Acap... matilah plastik.. Taunya abg memang cayang kat cD... statement menyakitkan hati katanya...

Lyd said...

tuan rumah tu mcm ensem jer... :D

-cD- said...

macam encem katanya... mmg encem la lyd.. abang eQ nie jadi kegilaan ramai org gila pun gilakan dia, matilah...

Lyd said...

haksss CD.. part org gila pun gilekan die tu yg tak tahan.. hehehehehehheeh


nape tak letak gambar kembar die sekali?.. nk jugak tgk.. same ke muker die.....hehehe

-cD- said...

ermmm kembar abang eQ nie low profile, x cam adik dia yg fofular nie...

amirul usheruff dzulkarnain said...

mati la gmbar tgh potong nasik hempet kan.. CHOY!!!

-cD- said...

tau x per.. punyer la gigeh bibik nie potong nasi hempet sampai x pasan kena snap...

Lyd said...

laaaa baru nk tgk kembar die.. same ke rupenyer..hikhikhikhik...

kim salam eh kat abg eQ tu... hakssss
cabuttttt larikkkkkkkkkkkkkkkkk..!!

eQbalzack said...

ye betulll! org gila pun gila kat tuan rumah tu! tapi tuan rumah tu waras lagik...hehehe

-cD- said...

lyd - wahhh dah pandai larik2 ehhh..

-cD- said...

Abang eQ - huhuhu, kalau abg gile cD rasa org x akan tergilekan abg kot... huhuhu

amirul usheruff dzulkarnain said...

lalalalaa...

No OnE said...

eheks!akak sha ada beberapa lagi jemputan tak dpt nak jumpa cD n teringn gak nak jumpa sue sudin tu..

-cD- said...

sama laaaa pagi ke pagi katanya... padat sangat2...

suesamsudin said...

tulah...su nak sgt jumpa sha..siap ckp kat abg eQ nape sha blk awal...xpe nnt kita jumpa ye sha....
wah wah, abg eQ sayang kita...nnt msk lagi yea...su mai makan...hehehehe

-cD- said...

nanti kita sume kumpul n serang mak tim.. amacam? huhuhuhu

p/s: abg eQ sayang cD lebih dari orang lain tau.. matilah..

cik wanie said...

CD....

yelah,
ingat nak jugak bergambar ngn CD,
tapi,
hurm blum ada rezeki kan,
x pelah:)

-cD- said...

alalalaa... x per next time kita amek banyak2 ehhh..

azizisamsudin said...

kenape gamba zizi semuanye besar2.. n depan2? zizi ie kecik la orangnye ,. * matila * x sedar diri ****

azizisamsudin said...

acap ? bibik katenye ...

layakke???

berbaju merah .. kalah makngah...

mak tim pun pengsan tgk bibik berbaju merah ,..

untuk pengetahuan semua ,, bibik terus demam ok ... lepas majlis rumah terbuka ini ,...

bibik yang gigih katenye

-cD- said...

zizi - ehhh mana der besar, perasan zi jer tu.. huhuhu (matilah plastik)

p/s: cian kat bibik tu... kalau demam x kebah soh doktor cocok obat kat bontot dia.. oopssss

aiZouL diSiSi... said...

salam..
redah blog cd ni
huhuhu..
mknan memang besh..besh..besh

-cD- said...

Ye zoul, redah jer..
ermm cD perasan zoul datang ngan wanie time open house abg eQ kan....

[[ Sakura ]] said...

wawawa pic kat atas semua cam satu family....semua hijau..i like green color juga coz nyaman!!!!!
cD ooo cD...

-cD- said...

bukan macam la sakura.. kitorang memang 1 family pun... huhuuh

kaler2 tanah nie adalah kaler fav cD.. selain merah.