Tuesday, October 28, 2008

Open House Kak Kin...

Sabtu Malam
25 Oktober 2008
Open House Kak Kin
Damansara Perdana, Kuala Lumpur.

Blogger glamor katanya... Su, Abang eQ, Kak Kin & cD...

Damansara Perdana adalah lokasi yang cD tuju setelah beransur dari rumah Put di Kota Damansara... Open House Kak Kin nie memang da lama cD nantikan, bukan ler lahap sangat... tapi yang lebihnya cD nak jumpe n bertentang 4 mata ngan Kak Kin nie... Sepanjang perkenalan di alam maya, Kak Kin merupakan seorang yang sangat-sangat cD gemari... ada saja keletahnya yang bisa mengusik naluri cD, gitoooo memuji.. Ketibaan cD dan Su agak lewat coz sesat katanya... 3 kali pusing-pusing kat tempat yang sama, padahal lokasi yang dituju betul-betul depan mata... buta gamaknya, huhuhu

Sesampainya cD & Su, kami disambut dengan satu statement yang agak kontroversi... tu diaaaa, apa statement yang dilemparkan pada kami?? jeng jeng jeng... "Tu dia, Pengantin dah sampai..." matilah pengantin katanya... cD ngan su memang dah berjanji untuk berpakaian sedondon kaler itam malam tu.. Matilah strategi menjadi katanya... bukan cD namanya kalau x mengundang kontroversi kan?

Pasangan pengantin katanya....


Kami disandingkan malam tu juga, matilah...


Pengapit kami... antara sponser besar cD untuk show di Pavilion, Mr Acap & Zizi
Pengapit pompuan x sempat mengenakan kebaya pendeknya, matilah kau...

x sangka jumpe kawan lama kat umah Kak Kin...
Nie ler Roy, almost 3 year cD kenal ngan Roy n 1st time jumpe kat sini..

cD & Roy...

cD happy sangat kat umah Kak Kin nie... Dapat jumpe n kenal ngan Kak Kin, dapat makan yang sedap-sedap, jumpe kekawan lama n baru... Pendek kata memang puas hati ler walaupun pada awalnya kami tersesat... huhuhu. cD juga berkesempatan bersua muka dengan sponser terbesar cD untuk show di Pavilion tu... kekekeke Mr. Acap, Mekacih sangat-sangat coz sudi mencemar duli dan menjadi pengapit cD untuk majlis persandingan yang penuh kontroversi ittew.. X lupa gak pada seorang lagi member baru yang sempat cD kenal malam tu, Mr. Ayei... walaupun baru kenal kepala ayei nie cam leh ngam ngan cD jer... selamba je orangnya...


Ayei, cD, Su & Roy...

Sebahagian pic-pic malam tu.... apa yang terakam itulah yang terjadi...
kegembiraan dan kebahagian tanpa sempadan...







p/s: Kegembiraan tidak mampu dibeli walau dibayar dengan RM, mahupun $....

-cD-

18 comments:

amirul usheruff dzulkarnain said...

aiyooohhh..mati la bersanding kt open house org..camnerr???

-cD- said...

matilah jimat kos... persandingan mengejut katanya...

eQbalzack said...

abg eq, zizi n acap nak tubuhkan kumpulan 'geng baju belang'...nak join? hehe

-cD- said...

huhuhuh bole jer, koleksi cD pun banyak gak dalam almari tu..

Lyd said...

cantiknyer su.. :)

-cD- said...

ermm su jer yg cantik ke? cD x encem? kekeke

Lyd said...

alamakkkkkk kene puji jugak kerrrr?..

aah CD ensemmm!!!!!! <- ni mcm kene pakse puji je.. hikhikhik

-cD- said...

nampak sangat x ikhlas lyd... kekekek

Lyd said...

:P jgn marahhhh eh........ :)
gurau2 je...hihihi

eQbalzack said...

sanding ke tu? mcm "pelamin anganku musnah je"..hehe

p/s: lagu tu favourite acap tu cD...alalala

-cD- said...

musnah ke? nampak cam bahagia jer, matilah...

suesamsudin said...

pelamin anganku musnah? hahahhaha...dah tu abg xnak bersanding dgn su...(matilah)adui bang...sakit perut su....merajuk nnt cD dgn abg...
Lyd, tima kasih kata si Su tu cantik...tp kecantikan ni xkekal kan Lyd...yg penting hati... :)
(eh su kenal ke Lyd?)

-cD- said...

ermm sumer kekawan cD nak jumpe ngan su.. nanti cD kenalkan su ngan sume kawan2 cD ehhh..

Lyd said...

alaaa su... tak knl ler..
lyd kenal CD je... hehe salu ushar blog CD ni... :)

azizisamsudin said...

kebaye pendek ??

ish x nak la ..
nak baju kurung moden .. boleh ?

-cD- said...

zizi - ermm ngape tanak kebaya? x muat ehhh, oopsss lagik...

azizisamsudin said...

x muat ?? alooo .. belum pakai kroset lagik ok ,,,
kalau pakai gedel itu .... kompem nampak solit ..

red kebaya (vanidah imran x leh cari makan occaay!)

pakaian ditaja oleh TUAN TANAH KEDAUN OCCAY!

-cD- said...

wahhhh tanak kalah.. abis masa tu sure pengantin tenggelam kan? matilah pengapit over katanya..