Friday, October 17, 2008

Pengakuan Eksklusif Katanya...

Pendedahan Eksklusif...

Matilah tajuk entri tanak kalah, pengakuan@sidang akhbar secara eksklusif pemilik sebenar kaki berbulu ittew... Kuala Lumpur 17 Oktober 2008, selesai sahaja solat Jumaat sebentar tadi kira-kira jam 2.45pm, cD telah dihubungi oleh pemilik kaki misteri yang berbulu ittew melalui e-mail. Beliau telah bersetuju untuk mendedahkan identiti sebenarnya bagi menepis segala spekulasi dan kontroversi yang melanda di http://cdapee.blogspot.com/ Wahhhh hangat nie, nampaknya beliau brani tampil kehadapan dan berhadapan dengan khalayak umum. Tentu kamoo semua x sabar untuk mengetahui siapakah sebenarnya pemilik kaki berbulu ittew kan? kan? kan? Alalalalal ngaku jer laaa..

Melalui pengakuannya tru e-mail, beliau sungguh terharu dengan komen-komen kamoo semua. Walaupun telah sekian lama menjadi model dan bergandingan dengan Tyra sewaktu aktif menjadi model victoria's secret, beliau tetap merendah diri, matilah.... Antara yang menyentuh perasaannya adalah sokongan dan dorongan dari Acap... Berkobar-kobar dia ingin menyarungkan kebaya dan evening dress bagi memenuhi permintaan Acap tersebut... Gigeh nie mencari dress, siap tarik-tarik rambut berebutkan dress ngan Kimora gitoooo... b**** x sedar diri, ko dah gemok laaaaa Kimora, oopsss meroyan.

So secara eksklusifnya dipersembahkan pemilik heels tersebut..... jeng jeng jeng...

oopssss... jangan ler carut, kan da cakap tadi nie pemilik heel tersebut
tapi bukanlah pemilih kaki berbulu ittew...

p/s: tunggu next entri ehhh, ampun pemilik heels... larik....

-cD-

18 comments:

cik wanie said...

ayo,
ingatkan dah tahu siapakah pemiliknyer,
huhuhuhuhuhuhu.....

hurm...
ada2 saja cd nie kan,
bikin org tertunggu-tunggu:)

-cD- said...

sesekali nak wat surprise... huhuhu, tunggu........

akusiktauk said...

tipu r.
dlm pic tu bkn pemilik heel yg meletz la..
:p

RizaL said...

adoii nak melawat mcm aznil la plak cD ni, buat org ternanti2 huhu nanti kau~!

Lyd said...

alaaaaaaaaa CD ni ampesss betuiiii lerrr.. igtkan betul2 tadi... huhuhu %$"^<@#%$#$_*&^ <-- heheheh tak hape yg dicarutkan pun taktau ler..

ishhh tak sabar nk tau sape orgnyer.. jgn last2 sekali org yg dimaksudkan tu adalah CD sendiri.. mmg nk keneeee ler klu cemtu... :P

i-chimera said...

huh! wat saspen je...

Tokeh Butik Kedaung said...

ni ape kes?? abeh tu mak nak sponsor mane satu ni? kebaya ketat ke evnin dress? *matilah nak buat pendedahan katenye!* kih kih...

you are now in my zone said...

suker kannnnnn create scene! :p

amirul usheruff dzulkarnain said...

aiyooo..penah bergandinngan dgn trya dlm victoria secret fashion katanya kan...saiz ape la gamaknya si pemakai kasut tu pakai ye masa fashion show ittew..cup 36 D kah..??

disebabkan pernah terlibat dgn victoria secret fashion, demand telah di upgrade dgn memakai set victoria secret bersama sepatu berlian dan kepak besar kaler putih...

"matilah demand nak melampaui batasan norma kehidupan katanya..demand internasional ok..bukan transnasional.."

-cD- said...

Lan - ermmm mane der tipooo, itu lah pemilik sebenar heels tersebut, tapi dia x la melert sangat, matilah.... kutuk sponser.

-cD- said...

Rizal - alaaa bukan selalu pun, sesekali buat org ternanti-nanti pe salahnya.. ermmm penantian satu penyiksaan kan? betul ke?

-cD- said...

Lyd - wooooooooo macik lyd da carut tu, kekekek sabar ehhh next entri akan menyusul

-cD- said...

i-chimera - cam sarimah x? wat suspen jer... huhuhuh

-cD- said...

tokeh butik kedaung - matilah sponser da carut... ermmm tengok list permintaan acap yg latest.. matilah aku x sanggup...

-cD- said...

Nuar - tau x per... matilah menepis carutan bertubi-tubi

-cD- said...

Acap - lupe nak g tau, semua tu adalah kenangan manis 7 tahun lepas... kalau nak memperaga victoria's secret skang mmg x bley... matilah konsep Kimora da gemok...

uszmad (x-psa@mpkj) said...

satu ideal yg mantap.. ko pakai kasut tinggi gi shopping, manakala kat erni pulak, berkaki ayam.. gi pavilion sure heboh 1 kL... hahahahaha.. kak erni mpkj, selamat hari raya aidilfitri, maafzahir batin... termasuk pd cd dan juga en eqbal psa tu...

-cD- said...

mmg mantap.. ermmm mekacih...

p/s: kak eny nak pelangkong pale ko coz menghanjengkan dia kat blog katanya.. huhuhuh