Monday, October 13, 2008

Rumah Terbuka Sue...

Sabtu Petang
11 Oktober 2008
Open House Sue Samsudin
Wangsa Melawati, Kuala Lumpur

Weekend cD penuh dengan undangan open house jer, letih dibuatnya coz terkejar-kejar kesana-sini untuk tidak menghampakan mana-mana pihak... Hari sabtu lepas cD telah diundang oleh Sue ke rumah terbukanya, seminggu sebelumnya cD telah diingatkan awal-awal melalui sms... " kalau x datang putus sahabat " gurau su tru sms... Matilah sms berbaur ugutan katanya. Plan asalnya cD datang seorang diri coz abg eQ ada kuliah petang tu, masa on the way ke rumah su, cD terima panggilan dari abg eQ... Kuliah cancel katanya, so abg eQ suruh tunggu dia dan g together-gether....

Ramai gak tetamu time kami sampai... jiran-jiran, saudara mara dan kekawan Su... juadah open house nie semua disediakan oleh su sendiri, ada laksa, mee rebus, kueh-mueh... semuanya sedap-sedap. Abang eQ makan 3 pinggan ok, lepas laksa dia bedal mee rebus... pastu kueh lagi, huhuhu ampun abg.... Pe2 pun mekacih kat su coz sudi mengundang kami ke rumah terbukanya, cD juga minta maaf coz x dapat berbual panjang petang tu... terpaksa bergegas pulang nak masak untuk malamnya coz member opis cD nak datang beraya... Lupe nak tapau mee rebus n laksa su, x yah susah-susah nak masak lagi kan?? ooopssss...

My Happy Family... (matilah....)

su, ical, cD n Abang eQ berlatarkan kete cD...

p/s: 27hb nie kita serbu rumah Abang eQ plak... dia buat open house katanya, pada yang tidak dijemput jangan makan hati... cD awal-awal dah kena jemput...

-cD-

12 comments:

amirul usheruff dzulkarnain said...

best nya p open house...hmmmm

-cD- said...

memang best... nanti ade entri khas cD dedicate tuk acap... tunggu...

amirul usheruff dzulkarnain said...

aiyohhh..nak open house berturut turut kan..memang ratu open house..errrr..

-cD- said...

x der maknenya... tunggu jer..

eQbalzack said...

cD..tunggu surat saman dr abg eQ ek!! anda telah mang'kantoi'kan abg makan laksa, mee rebus & kueh mueh...

p/s: silap la cD..kluaih mana lak batal...abg eq balik awal. DEMI cD & Sue tau...

eQbalzack said...

"happy family"...??? abg eq nak bujang je skrg...hehehe

eQbalzack said...

ayo00...dia dah promote open house abg??? matilah...peluh jantan nak melayan tetamu nanti...

-cD- said...

huhuhu janger le saman, ampun....

elelelel nak bujang ehh, cuba tengok pic tu bebetul kan nampak cam bapak, mak anak sulung n anak bongsu.. oopsss..

cD nak bawak satu kapal datang open house nanti....

suesamsudin said...

happy family?hahahhhaha....oh ye open house rmh abg eQ tu ms Deepavali ye...nak kene pasang lilin byk2 camni...hahahhaha...

-cD- said...

yaaa, x nampak cam happy ke? matilah.......

ermm seswai sangat kalau nak datang pakai sari, oopsss

eQbalzack said...

cD....hanya insan terpilih je yg dijemput...hehe

-cD- said...

cD tau, cD antara yg terpilih kan?? huhuhu