Friday, November 28, 2008

Baby Comey...

Khamis (8.10am)
27 November 2008
Hospital Selayang

Alhamdulillah... pada 27 November 2008, jam 8.10 am lahirlah seorang putera comey milik pasangan Noor Azlinda & Hairy... Inda nie opis mate cD, kira best friend cD kat opis nie laaa. Setelah 2 hari kena tahan kat wad, akhirnya Inda selamat melahirkan baby boy seberat 3.06kg. Comey sungguh baby nie, tengok ler pic2 yang sempat cD snap-snap nie..

Sebenarnya pic-pic nie cD amek secara seludup, matilah jadi lanun lagik... Alkisahnya begini, waktu melawat bermula jam 1 pm hingga 7 pm... semalam hujan lebat gilew-gilew, so cD sampai Hospital Selayang agak lewat... lepas kenen-kenan + gedik-gedik kat abang guard tu akhirnya cD dibenarkan masuk ( huhuhu power x cD ngayat?)

Walaupun Inda bersalin normal, tapi dia banyak tumpah darah... cian sangat, time cD datang dia nampak masih lemah lagi.. pe-pe pun Alhamdulillah, semuanya dah selamat... Tahniah buat Inda & Hairy atas kelahiran baby boy yang comey nie...

Comey kan.....



putih gebu sungguh, sesuci salju...



Papa contoh? ooppsss...



Tahniah... da jadi mak orang kan....

p/s: lahirmu kedunia adalah lambang cinta dan kasih sayang antara dua jiwa, moga hadirmu mengeratkan lagi ikatan ini, amin...

-cD-

18 comments:

you are now in my zone said...

alololo chumelnyer! hah, cd...ada potensi tu dari gaya meriba baby tuh ;)

miSz.haNie said...

waaa..sgt2 chomey...
erkk..? papa contoh..?
bolehla tercalon..
hehehehe

acu said...

ada gaya la cD...bila nak timang anak sendiri ni????

akusiktauk said...

dh brp lame blajar pgg baby nih?
hu2.
x sbr nk tgk cd pgg baby sndiri.
:p

suesamsudin said...

camna ye kalo cD dh ada baby sendiri??? sape lg comel agaknya? hahhaha

Anonymous said...

getu ada bakat mati la kena carutzzz

budleee said...

that is a cute baby :)

i-chimera said...

humanggg aiii... cute nya...

-cD- said...

Nuar

ermm potensi untuk pe nuar?
ye la pengalaman jaga anak2 buah time skool dulu kan.. praktikkan jer

-cD- said...

Hanie

ermm sape yg sangat comey tu?
cD or baby... kekeke

-cD- said...

mak su

ermm lagi 4 taun ler maksu..
x sedia lagi... matilah alasan

-cD- said...

lan

ermm da lama la lan..
sejak time skool lagik.. jaga anak2 buah cD..

baby sendiri? huhuhu tunggu

-cD- said...

Su

ermm cD pun tatau cene? maybe sama comey kot.. idak pun cD comey lebeh sket dari dia.. matilah tanak ngalah

-cD- said...

Fasha

bakat semulajadi ok...

-cD- said...

Budlee

yup.. cute sangat

-cD- said...

Bro Chime

sape? cD or baby... huhuh

cahayaqaseh said...

comel nyer baby ni...
teringat zaman masa baby dulu...huhuhu...
secomel akak seputih salju

technology said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry