Monday, November 24, 2008

Bila cD, Su & SaCha Meroyan...

Ahad
23 November 2008
One Utama, Petaling Jaya.

Tu diaaa tajuk entri, meroyan kah? huhuhu, alkisahnya selesai g kenduri kat Segambut tu... kami teros ke One Utama. Plannye nak nonton High School Musical 3. Ye la ye la taunya cite 2 da basi, tapi ade aku kesah?? huhuhu kekwat kan... Ermm Su yang beriya sangat nak nonton cite nie, memandangkan cD pun blom tengok lagi (walaupun da basi katanye) so why not....

Show HSM3 nie kul 4.30 pm, ko jangan x tau... basi-basi katanye pun full ok. seb bek cD nie memang jenis yang bersedia awal... sehari sebelom tu lagi da beli tiket, kalau idak nganga la jawabnye. (namooo arr cite pasal movie nie, ramai blogger yang da wat ulasan kan.. Kami nonton ber-3 jer, Ical ikot papanye... huhuhu sebab tu kami meroyan, kalau idak x leh la nak meroyan.. matilah meroyan disalah gunakan, oopsss... (ko ingat meroyan nie mainan ehhh) suke-suke je nak meroyan bagai..

Ehh lupe lak nak habaq, semalam merupakan 1st time Su & SaCha bertentang 4 mata... tapi cam biasa laaa, kekawan cD sume pale gile-gile, 1st time jumpe da meroyan sakan... sonak kan jadi kawan cD, jom le reramai jadi kawan cD, sure x nyesal... kamoo pasti akan meroyan...

keluarga bahagia katanya...


p/s: Mungkin disini kita akan berpisah, kenangan bersama tiada ku lupa...

-cD-

14 comments:

RizaL said...

best nyer :)

-cD- said...

memang best...
jom arrr meroyan skali..

miSz.haNie said...

adoyaiii...
seb bek xjd kuar meronggeng ngan joe smlm...
kl x...meroyan beramai2 la kat o.u tu...
wakakakakak

acu said...

amboi2... x ajak pun!!!!

-cD- said...

Hanie

wahhh sesuka nak meroyan ehhh, bukan senang tau nak meroyan dengan jayanya... matilah kau..

-cD- said...

mak su

ermmm marah kakak, cD tatau...

i-chimera said...

cD pun selalu lepak OU ke? tak pernah nampak pun... saya pun tempat lepak kat sana jugak...

-cD- said...

tetiap minggu kat sana.. biasenya kat new wing laaa. selalu lepak kat free wifi maybank 2.. kekeke

cahayaqaseh said...

akak paling suka entry cd yg ni...terutama gambar2 yg ditangkap...alaaaa gambar yg ditangkap berdua2 tu...semua cantik dan menyedapkan mata akak mata memandang.....sejukkkk jer mlihat....

tak der edit2 kan cd?

i-chimera said...

akak baju kuning tu memang cantiklah...

-cD- said...

kak ayu..

mekacih kak ayu.. ishh terlalu memuji plak, malu cD... kekeke

-cD- said...

Bro Chime

ermm mmg chantek, tapi untuk tatapan sahaja.. oopssss..

splendid said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry

No OnE said...

chak!!!heh takder apa2..sajer jer..baru ada masa nak jengok2 blog... l)