Wednesday, November 19, 2008

Circus...

1. Womanizer
2. Circus
3. Out From Under
4. Kill The Lights
5. Shattered Glass
6. If U Seek Amy
7. Unusual You
8. Blur
9. Mmm Papi
10. Mannequin
11. Lace And Leather
12. My Baby
13. Radar
14. Rock Me In (Bonus Track)
15. Phonography (Bonus Track)
16. Amnesia (Bonus Track)

Nie ler cover album studio ke-6 Britney Spears "Circus"

cD ade berita baik punye untuk peminat-peminat fanatik Britney Spears diluar sana... korang yang x minat Britney leh men jejauh ehhh, yang minat lite-lite tu leh teroskan menbaca.. huhuhu. Macam yang korang semua dah tau, (korang da tau ke blom nie?) matilah yang x tau tu.. Album studio ke-6 Britney nie akan kuar secara rasminya pada 2nd Disember 2008. Kiranya adala lebih kurang lagi 2 minggu kan...

Berita baiknya... jeng jeng jeng, semalam cD da donlot full album nie (matilah jadi lanun kejap). Korang mesti jelez kan... so pada kamoo-kamoo yang minat gilew kat Britney Spears, cD dengan bermurah hati sedia mem"burn"kannya... nak x? nak nak nak??? x nak sudah...

Bagi cD album nie ok laaa, tinge cD menyukainya... it Britney B***h, oppssss tercarut lak.

p/s: gimme gimme more...

-cD-

18 comments:

Anonymous said...

mungkanzz laa its fasha bi**H!!! daaaaa

-cD- said...

Fasha

nak jugak, ok laaa its Fasha B***h...

eQbalzack said...

dulu abg eq minat gak kat kak britney ni..tapi sejak mcm2 kes dia buat abg dah beralih arah pada album2 nasyid je...

-cD- said...

Bagus, bagus... huhuhu
cD minat music, x kira ape juga jenisnya...

amirul usheruff dzulkarnain said...

go britney.. go britney..!!

motip jadi pirate..!!!

-cD- said...

motip ko tatau...
nak donlot lagu free ler.. huhuhu

RizaL said...

wehehehehe,
mesti cD dok terbayang muka cD plak kat cover album tu kan.....
its cD b***H~!!

you are now in my zone said...

kulit album tah pape... xde nmpk star quality

-cD- said...

Rizal

ishhh pe plak cD nak verangan cam tu.. album cD sendiri pun ade cuma x terjual jer.. matilah.. album gambar katanya

-cD- said...

nuar

ermm cover ntah pape pun leh jual gak... kalau kat M'sia da kena kutuk sebakul kan?

Anonymous said...

wahh baru akak perasan entry cd sama keluar macam notasi sherita berpakat ke uollsss ,matila mazifooolll masuk entry u lalallalala

le célibataire said...

nak pinjam CD boleh tk?
pleasessss

i-chimera said...

besh ke lagu2 dia...

-cD- said...

Ombk

ermm nak pinjam? tanak 1 copy ke? cD burnkan.. huhuhu

-cD- said...

Bro Chime

tatau le bagi org lain, tapi bagi cD menghiburkan..

le célibataire said...

hay..takkan sindir kot..org nak pinjam je lah....cite copy tu biar ombk yg buat HAHAHAHA..bile nak bagi ni

-cD- said...

Ombk

pe plak sindir, cD siyes la nak kasi... kalau pinjam kena pulangkan ngan tuannye skali..

huhuhu

maicher said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling