Wednesday, November 12, 2008

Happy Birthday Abang eQ...

Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 Abang eQ
Happy Birthday 2 You

Hari nie, 12 November 2008... genaplah umo Abang eQ 34 tahun, Happy Birthday Abang. Semalam Abang eQ siap anta SMS, lari jauh dari KL katanya... kemana lah arah dan tujuannya lari bersembunyi ehhh.. kekeke, gitooooo la nasib insan glamer lagi popular cam abang cD nie, huhuhu. Jangan lupe balik sudah laaa, last paper ari ahad nie kan... pastu nanti kita celeb sesama ehhh..

Sepanjang perkenalan kami, belom pernah sekalipun abang eQ menghampakan or mengatakan "TIDAK" pada setiap permintaan cD.. cD nak g tengok movie, dia ikot... cD ajak kuar minum, dia turut.. Sampai satu tahap ramai yang nak bunuh cD coz selalu menjadi keutamaan... huhuhu matilah aku... cD tau ramai yang cemburu dengan situasi nie, time dowang ajak Abang eQ kuar macam-macam alasan abang eQ kasi... tapi time cD ajak ok je... Ermmm apa pun cD minta maaf, keputusan tu abang eQ yang buat, bukan cD yang tentukan dengan siapa dia boleh kuar or tidak..

Buat abang eQ, Selamat Ulang Tahun... Semoga segala yang diidamkan akan menjadi kenyataan, kebahagian sentiasa melingkari hidup ini jika kita pandai menikmatinya... Muahhh muahhh kat pp. Abes exam kita celeb sama ehhh, nak hadiah x? huhuhu

Nie adalah sebahagian memori cD ngan Abang eQ sepanjang perkenalan kami...


2008...


2007...


2006....



2006...

p/s: satu persatu teman ada disekeliling mu... satu persatulah jua tinggalkan dirimu

-cD-

10 comments:

Hidney said...

bday abang eq? reel tatau ponn. matilah kena tarah dengan empunya diri. matiiiii...

-cD- said...

memang mati... huhuhu baru je abes tengok Quantum Of Solace ngan abg eQ... kira adiah besday la tu...

eQbalzack said...

wahhhhhhhh...nak nagis tgk pic2 lama tuh...

cD simpan lagi ek...??? tima kaceh kerana menjadi bro yg notty...

p/s: mereka2 yg jeles tu tak tau nak ambik hati abg eq...sebab tu abg eq bolayan je..hehe

-cD- said...

kalau nak publish semua pic kita sampai esok pun x abes.. cukuplah tu rasanya..

ermm x notty, x happy laa.

p/s: cene dowang nak amek ati? ati tu da dicuri kan... matilah..

eQbalzack said...

tu la...hati abg eq sgt2 expensive...yg dapat curi tu beruntung tu!

eQbalzack said...

tu la...hati abg eq sgt2 expensive...yg dapat curi tu beruntung tu!

-cD- said...

hehehe.. pada pencuri tu simpan bebaik..

eQbalzack said...

hehehe...siapakah pencuri yang berjaya mencuri hati abg eq ni??

taraaaa....!!!

Anonymous said...

skandal uollsss hayohhh

-cD- said...

skandal lite2 sajor... ape de hal..