Monday, November 24, 2008

Happy Birthday Kak Izz@Iza...


Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 You
Happy Birthday 2 Kak Izz...
Happy Birthday 2 You

Hari nie, 24 November 2008... kakak comey cD nie akan menyambut ulangtahun kelahiranya... "Happy Birthday Kakak" muahhh muahh kat pp. Kak Iza yang cD kenali cukup cool, dia boleh menyesuaikan diri dengan adik-adiknya yang mental nie. Adik-adik kakak sentiasa mendoakan kebahagian dan kegembiraan buat kakaknya (cD, Khai & Fasha) cD cayang kakak....

Semalam, kira-kira jam 11... cD singgah umah Kak Iza, konon-kononnye nak wat surprise ler... huhuhuh kiranya cD adalah insan pertama yang wish besday.. hope kakak suke ngan pemberian ikhlas cD tu, hanya tu yang termampu....



"Happy Birthday Kakak"



Muahh muahh kat pp

Cayang kakak...

p/s: masihkah terlintas didada keraguanmu itu? susahkan hatimu....

-cD-

7 comments:

Anonymous said...

hepy bday kakak izzah semoga panjang umor murah rezeki dan ditemukan jodoh lalalala dah tua uoolssss..aisha fasha aldrianna..

KaerAzmeer2008 said...

Happy birthday kakak iz semoga allah murahkan rezeki dan cepat2 kawin ek. Insyaallah. adik Kaer

-cD- said...

korang nie... pe cakap pasal kawen nie... kakak blom nak kawen laaa.. huhuhhu

kak eny said...

Happy Birthday 2 U! Semoga pjg umur & murah rezeki. Kate nak celebrate.. kih kih *bznye hakuuu... -termasuk keje ngedit- ni baru nk melawat kawasan liputan katanye! keke!*

-cD- said...

nak celeb kena tunggu cD... minggu nie ade kuliah...

Anonymous said...

naper fsha salah cakap ker? matila kena carutzz uollsss

alerts said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry