Monday, November 3, 2008

Edisi Next Top Model...

Isnin
27 Oktober 2008
Deepavali di PD
Port Dickson, Negeri Sembilan
Edisi Next Top Model

Last week sempena menyambut pesta cahaya a.k.a. Deepavali cD, Khai, Kak Eny & Fasha telah menghabiskan masa sehari suntuk di pantai untuk sesi fotografi Next Top Model katanya... matilah sorang-sorang berangan supermodel. Banyak pic yang x sanggup cD publish di blog nie coz jika dipublish juga pastinya Tyra akan nanges teresak-esak. Pemergian kami sebenarnya tidaklah dirancang, kebetulan sehari sebelom tu merupakan besday Kak Eny dan keesoknya pula cuti umum sempena pesta cahaya, so why not kami berpoye-poye di PD... Gitu la citenya, kalau plan baik punye pun blom tentu jadi... Maklumlah diva-diva mental nie sume kekwat, ikot mental dowang jer... oopssss

Sehari suntuk di PD, meninggalkan 1001 kenangan buat kami semua... sukar rasanya untuk cD menggambarkan dengan kata-kata, tapi apa yang pasti kami semua merasainya. X rugi cD x ke Batu Caves untuk pecahkan kelapa dan mandi minyak sempena Deepavali kali nie... matilah meroyan.. Ternyata berpoye-poye di PD menjanjikan satu kepuasan dan keseronokkan..

Malas cD nak celoteh panjang lebar, kamoo saksikan sendiri ngan 2 biji mata kamoo ehhh.. Nie edisi Next Top Model, edisi lain cD publish kemudian.. Maafkan model2 amatur tu, mereka ternyata tidak sehebat cD.. matilah kau..

Tyra nanges ok....

p/s: salahkah jika kita menghargai kurniaan Illahi?

-cD-

21 comments:

cik wanie said...

mista CD...
nak tanya nie,
ok x stay kat situ,
sbb skg nie wani engn zizi sdg mencari tempat tuk mengadakan birthday party,
hurm.....

CD stay kat corus paradise kan:)

miSz.haNie said...

pose merenung kejauhan ngan penuh keayuan tu..
tetap menten kn...
hehehehe ^_^

lalalalala.. said...

abeh lah... tokeh egensi terheret samew.. bile pulak dia meroyan posing2 segala nih?? *pitam*

azizisamsudin said...

chantik gamba Cd silang panggung sambil mebelai rambutmu itu ,..
sexC sgt.. ala2 model occay ..

P/S kenape x pakai PARIO?

tuan tanah kedaun xde KOLEKSI untuk mengsponserkan Cd ke ? larik !!!!!!!!

-cD- said...

Wanie

- ermm best gile tempat tu coz mengadap laut n pantai... tapi kalau nak wat besday party cD cadangkan wat kat Residence Desa Lagoon Resort... memang meletop habis..

nak try?

-cD- said...

Hanie

- Harus la maintain, kata Diva kan... huhuhu matilah aku.

-cD- said...

lalalalala

- jangan x tau, tokeh butik kedaung tu serba bole orangnya.. superwoman katanya..

-cD- said...

zizi

- ermm chantek ke? seksi ehh.. matilah.. ermm adisi pario x leh publish takot kena gam..

ermm dia sponser set victoria secret jer..

cik wanie said...

mista CD...

naper kat corus tue x best ker???
sbb nak kena tahu jugak semuanya sblum ke PD tuk survey2 nie...

Residence Desa Lagoon Resort tue yg warna biru tue kan...kalau x silap wanie lah...
tempat tue ada tuk 3 bilik x???
sbb senang kan:)

nazzman ibrahim said...

WAHHHHH HEBAT hahaha apa pun nice pic..

-cD- said...

Wanie

- Corus bukan x best, best sangat.. ngadap laut ada lagoon lagi.. lain org lain citarasanya kan.. terpulang la kat wanie nak yg cene..

-cD- said...

nazz

- Hebat katanya, huhuhu mekacig bro.

tokeh butik kedaung said...

cD! ko nak kena saman ngn La Senza kew?? betolkan statement tu. I dah mintak off the record nih :p

-cD- said...

ayooo ampun mak hayam... ermm yer tersilap bukan victoria secret, tapi la senza... huhuhu

amirul usheruff dzulkarnain said...

wah..makan hati nengok gambar2 ittew..

-cD- said...

x per, lepas sebulan kalau rambut da tumbuh leh berpoye sama.. matilah kau kalau rambut tu majuk n x tumbuh..

p/s: wig cD banyak nak pinjam? larikkkk

aiZouL diSiSi... said...

nak gi gak

-cD- said...

tunggu besday wanie katanya... nak wat kat PD kan?

Anonymous said...

hayoohh sebtapp ya a amatzz terkeluar ketulanzzz ketulanzz ituewww...aisha fasha aldrianna

-cD- said...

Fasha

ayooo ketulanzz2 ittew la yg menchantekkan pic tu... seksi gitoooooo

tokeh butik kedaung said...

harus lah ketulanzz2 ittew yg mambuatkan miss J tambah sexy, org lain xde occay.. apa pon, ade mak kesah..??