Tuesday, November 18, 2008

Majlis Ihtifal Farhan Fisyal...

Sabtu
15 November 2008
Majlis Ihtifal SRIP (Sek. Ren. Islam Pintar)
Universiti Islam Antarabangsa (UIA), Gombak

Last saturday, cD ngan Su g UIA Gombak untuk Majlis Ihtifal Farhan Fisyal (ical)... Alhamdulillah ical dapat keputusan yang cemerlang dan tentunya su berbangga dengan kejayaan ical nie. Walaupun cuma #2, cD tumpang gembira dan berbangga dengan pencapaian ical... Sebenarnya ical nie baru tahap pra sekolah (6 thn), tapi kebolehannya dah mencapai tahap kanak-kanak sekolah rendah.

Ical bukan sahaja mendapat #2 dalam peperiksaan akhir, tapi ical juga cemerlang dalam subjek-subjek penting seperti Pengajian Al-Quran, Bahasa Melayu, Sains & Teknologi Maklumat. Berbaloi su anta ical ke SRIP seawal 6 tahun kan... segalah pengorbanan dan usaha seorang ibu tunggal terbayar dengan kejayaan yang ical berikan..

Nie pic sepanjang Majlis Ihtifal berlangsung di Universiti Islam Antarabangsa (UIA)...

ical & uncle cD...

ical terima sijil dan anugerah cemerlang #2

ical terima hadiah cemerlang dalam subjek Pengajian Al-Quran, BM, Sains & Teknologi Maklumat..

Su, ical, Aqwa (best fren ical) & Ustad Ghazali (guru besar SRIP)
Sedondon plak Ustad Ghazali nie kan.. huhuhuhu

Selesai jer majlis ihtifal, kami teros ke Mid Valley... plannye nak bawak ical tengok Madagascar, tapi hampeh sangat-sangat... punyelah ramai umat kat GSC ari tu, beratur sampai ke Mc'D katanya... huhuhuh. Last-last kami g makan je coz pewot pun da lapar kan... seb bek ical nie sporting, x dapat tengok Madagascar pun dia cool lagi... kalau budak lain sure dan meraung kat lantai kan.. kekekke.

Abes makan kitorang g Toycity jap... bawak ical tengok-tengok mainan kat situ... ermm x beli ape pun, just snap-snap jer... huhuh

tu dia mama ical... huhuhuh

sedapnye ABC tu...

susahnye nak cocok menatang nie... kekeke



ical & uncle cD... huhuhu

p/s: Tuhan berikan sinar harapan, hembuskan suatu kekuatan...

-cD-

17 comments:

Lyd said...

SWIITTTTNYERRRRRRRRRR

-cD- said...

lyd

sweet kan... huhuhuh

Lyd said...

tu ler.. swiittt giler..
happy femli.. :)

-cD- said...

huhuhu happy family katanye...
yang pasti mmg kami happy gilew.

Lyd said...

:) tau2.. terserlah tu..
itu anak sue ker???...

-cD- said...

haa ahh anak kami..
ehhh oopsss anak su..
huhuhuh

Anonymous said...

uncle cd nak menan hahahah..aisha fasha aldrianna

-cD- said...

Fasha

fasha nak menan per? barbie ehhh.. huhuhu

Lyd said...

hikhikhik CD ni..
tul2 le... itu tul ke anak sue?
sue da kawen ker?...
igtkan bujang lagi...!

only +RIZAL+ said...

kamu bile plak?
zass!!

suesamsudin said...

lyd,
ical tu mmg anak su...sakit meneran nak kuarkan dia tau...bersalin normal lg siap kene jahit lg pastu n berpantang 44 hari minum jamu n air akar kayu....hahaha...kita dh kahwih lah dulu tp dh single blk... :)
*(su jawabkan utk cD)

-cD- said...

tu diaaa.. mama ical da jawabkan... huhuhu.

-cD- said...

Rizal

ermm cD ade 4 taun lagi... tunggu je la ehh

acu said...

amboi2...

-cD- said...

amboi amboi amboi...
huhuhu

Lyd Comell said...

ooo yeke sue..
opsss soeee ehhh if soklan tu .. ermm cem bersalah lak tanyer soklan cemtu...

jacker said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry